Tigres

Фирма Tigres е производител с над 25 годишен опит на плюшени и пластмасови играчки и изключителен представител в Украйна на световните марки Wader, Сanpol babies и LOVI.

Нашата цел е да произвеждаме качествени и безопасни продукти за развитието на детето и опознаването на света около него от настоящите и бъдещите поколения.

Играчките Tigres отговарят на нуждите на ранното детско развитие, развиват логическото мислене, фината моторика и пространственото въображение Безопасни за деца от 12 + месеца.

Мрежа:
Бърз поглед

9192 Elfiki ECO Развиваща играчка, Пирамида

(0)
26.90 лв.

Развиваща играчка, ПирамидаДетска играчка пирамида, изработена от биологични суровини.Играчката е в пастелни цветове с дървесни петна и приятна естествена миризма на дърво.Пирамидата се състои от 7 ел..

Бърз поглед

8966 Tigres Детски сервиз за пица

(0)
17.90 лв.

Детски сервиз за пицаДетски сервиз за пица, който ще бъде чудесен подарък за малките готвачи и домакини!Играчката е изработена от безопасни и екологични материали. Може да се използва в съдомиялна маш..

Бърз поглед

8959 Tigres Детски сервиз за кафе Relax в чанта, розов

(0)
25.90 лв.

Детски сервиз за кафе Relax в чанта, розовДетски сервиз за кафе "Relax", прилежно съхраняван в удобна за носене чанта с дръжки. Сервизът е изработен от висококачествени материали в нежни цветове. Подх..

Бърз поглед

8942 Tigres Детски сервиз за кафе Relax в чанта

(0)
25.90 лв.

Детски сервиз за кафе Relax в чантаДетски сервиз за кафе "Relax", прилежно съхраняван в удобна за носене чанта с дръжки. Сервизът е изработен от висококачествени материали в нежни цветове. Подходящ е ..

Бърз поглед

8843 Tigers Детски камион

(0)
23.90 лв.

Детски камионТози детски камион разполага с подвижна част, издигаща се на високо и намира приложение в много отрасли - строителство, енергетика, ремонт, пожарогасене. Подемникът от серията Tech Truck ..

Бърз поглед

8836 Tigers Багер с подвижна стрела

(0)
22.90 лв.

Багер с подвижна стрелаДетски камион багер-товарач от серията Tech Truck. Децата, които обичат да наблюдават работата на големи машини, както и на строителни, технически, ремонтни и спасителни екипи, ..

Бърз поглед

8263 Tigers Джип с пътна помощ и количка

(0)
11.90 лв.

Джип с пътна помощ и количкаКомплект от джип с платформа и количка, удобни за игра от по-малки деца.Колите са много подобни на реални модели и имат движещи се елементи, което прави играта интересна и ..

Бърз поглед

8249 Tigers Колички с платформа за пътна помощ

(0)
11.90 лв.

Колички с платформа за пътна помощКомплект от кола кабриолет с платформа и състезателна количка, удобни за игра от по-малки деца.Колите са много подобни на реални модели и имат движещи се елементи, ко..

Бърз поглед

8232 Tigers Микробус с пътна помощ и количка

(0)
11.90 лв.

Микробус с пътна помощ и количкаКомплект от микробус с платформа и количка, удобни за игра от по-малки деца.Колите са много подобни на реални модели и имат движещи се елементи, което прави играта инте..

Бърз поглед

8041 Tigres Детски сервиз за кафе Relax, розов

(0)
23.90 лв.

Детски сервиз за кафе Relax, розовДетски сервиз "Релакс", с който ще посрещнете вашите приятели, с чаша ароматно кафе.Сервизът е изработен с висококачествени материали в нежни приятни цветове. Идеален..

Бърз поглед

8034 Tigres Детски сервиз за кафе, Relax

(0)
23.90 лв.

Детски сервиз за кафе, RelaxДетски сервиз "Релакс", с който ще посрещнете вашите приятели, с чаша ароматно кафе.Сервизът е изработен с висококачествени материали в нежни приятни цветове. Идеален е за ..

Бърз поглед

8003 Elfiki Детска ECO играчка, Кораб/сортер с фигури

(0)
23.90 лв.

Детска ECO играчка, Кораб/сортер с фигуриДетска играчка корабче с 5 цветни фигури за сортиране, изработен от био пластмаса, която е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се от захарна тръст..

Бърз поглед

7990 Elfiki Детска ECO количка, Бъги

(0)
15.90 лв.

Детска ECO количка, БъгиАвтомобилното бъги на Elfiki е изработено от Био пластмаса, която е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се от захарна тръстика.В играчката няма малки части, така ч..

Бърз поглед

7969 Elfiki Детски камион, Фадрома

(0)
32.90 лв.

Детски ECO камион, ФадромаДетски камион - Фадрома, изработена от Био пластмаса, който ще бъде необходим на децата ви на всяка строителна площадка.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътн..

Бърз поглед

7976 Elfiki Детски боклукчийски камион

(0)
32.90 лв.

Детски боклукчийски камионДетски боклукчийски камион, изработен от Био пластмаса, с който децата ще се погрижат за чистите улици в града.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, съст..

Бърз поглед

7976 Elfiki Детски ECO камион, Самосвал

(0)
32.90 лв.

Детски ECO камион, СамосвалДетски камион Самосвал, изработен от Био пластмаса, които ще помогне на децата на строителната площадка.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ се..

Бърз поглед

7976 Elfiki Детски ECO камион, Бетоновоз

(0)
32.90 лв.

Детски ECO камион, БетоновозДетски камион бетоновоз, изработен от Био пластмаса, които ще помогне на децата на строителната площадка.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, състоящ ..

Бърз поглед

7969 Elfiki Детски валяк

(0)
32.90 лв.

Детски валякДетска строителна машина - валяк, изработена от Био пластмаса, който ще бъде необходим на децата ви на всяка строителна площадка.Био пластмасата е екологичен полиетилен с висока плътност, ..

Бърз поглед

7884 Tigers Детски сортер с животни

(0)
19.90 лв.

Детски сортер с животниДетски сортер с животни, включващ 32 елемента за сглобяване и сортиране, което го прави много полезна играчка за вашето дете.Сортерът е вид забавление, което може едновреме..

Бърз поглед

7860 Tigers Детски сортер, Горско училище

(0)
21.90 лв.

Детски сортер, Горско училищеДетски сортер "Горско училище" състоящ се от 32 части, който е вълнуваща и много полезна играчка за вашето дете.Сортерът е вид забавление, което може едновременно да разви..

Показани 1 от 20 | 78 (4 Страници)