Jada Toys

Jada Toys е водещ производител на автентично лицензирани и силно стилизирани фигури, превозни средства с радио управление и играчки. Jada работи в тясно сътрудничество с големи развлекателни и автомобилни марки, за да произвежда иновативни, патентовани продукти, които феновете очакват. Играчките, които ще срещнете са на хитови марки като DUBCity, BigTime Muscle, Option-D, Hero Patrol, Lopro, Just Trucks, JDM и Hyper Spec.

Jada Toys разбират важността на безопасността на играчките и техен приоритет е да произвеждат играчки, които са не само висококачествени и забавни, но и надхвърлят индустриалните стандарти за безопасност. Продуктите отговарят на всички законови изисквания. Всички тестове на продуктите гарантират, че играчките отговарят на най-високия стандарт за качество и безопасност.

Мрежа:
Бърз поглед

23001 Jada Кола с RC управление, Miles Morales Web Crawler

(0)
69.90 лв.

Кола с RC управление, Miles Morales Web CrawlerС  Jada вече можете да контролирате страхотния герой на Майлс Моралес с неговата кола RC Miles Morales Techno-Racer и да преследвате мошениците. С т..

Бърз поглед

23000 Jada Кола с RC управление, Spidey Web Crawler

(0)
69.90 лв.

Кола с RC управление, Spidey Web CrawlerФантастичната кола с RC управление на Spidey Web Crawler, от Jada Toys е със страхотен дизайн и се управлява от фигура на Spidey, която ще осигури на децата без..

Бърз поглед

22000 Jada Уоки Токи Spidey

(0)
51.90 лв.

Уоки Токи SpideyКомплект от 2 броя Уоки Токи със специални принтове на Спайди и Майлс специално проектирани за деца над 4 годишна възраст.Когато са на важна мисия, децата винаги трябва да разполагат с..

Бърз поглед

84035 Jada Кола с RC управление, Cars 3 Turbo Racer Mater

(0)
84.90 лв.

Кола с RC управление, Cars 3 Turbo Racer MaterJada Toys Turbo Racer Mater: Тайната звезда се казва Хук! Тук феновете са единодушни, че филмът „Cars 3“ няма да е толкова забавен без теглещия камион Хук..

Бърз поглед

72003 Jada Уоки Токи Minnie

(0)
51.90 лв.

Уоки Токи MinnieКомплект от 2 броя Уоки Токи със специални принтове на Мини Маус и Дейзи специално проектирани за деца над 4 годишна възраст.Когато са на важна мисия, децата винаги трябва да разполага..

Бърз поглед

72002 Jada Уоки Токи Mickey Mouse

(0)
51.90 лв.

Уоки Токи Mickey MouseКомплект от 2 броя Уоки Токи със специални принтове на Мики Маус и Гуфи специално проектирани за деца над 4 годишна възраст с обхват до 100 метра. Когато са на важна мисия, ..

Бърз поглед

84028 Jada Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo Racer

(0)
79.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Turbo RacerКой ще спечели трофея за най-бърза кола и най-дръзки маневри с тази състезателна кола с дистанционно управление RC Cars 3 Lightning McQueen Turbo Racer? ..

Бърз поглед

8100 Jada Кола с дистанционно, Cars 3 McQueen Single Drive

(0)
52.90 лв.

Кола с дистанционно, Cars 3Детска състезателна кола с дистанционно управление от хитовия филм Cars 3, Jada Lightning McQueen Single Drive.Автомобилът е играчка с 1-канална RC система (27 MHz) лес..

Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)