Dede

Dede е компания създадена през 1962 година в Истанбул. Фирмата е водещ производител на пластмасови лицензирани и образователни играчки, комплекти за игри, плажни продукти, спортни играчки, които допринасят за доброто настроение и развитие на децата. Всички продукти произведени от компанията са популярни в цял свят и всеки един от тях е придружен със сертификат за качество и безопасност. 

Мрежа:
Бърз поглед

5144 Dede Детска палатка, Frozen

(0)
46.90 лв.

Детска палатка, FrozenСтрахотна само-разгъваща се палатка с дизайн на Frozen, която ще допринесе за доброто настроение на децата.Благодарение на малката чанта с диаметър около 37 см с цип и две п..

Бърз поглед

5107 Dede Детска палатка Frozen, Типи

(0)
69.90 лв.

Детска палатка Frozen, ТипиТази красива палатка за игра с мотиви на принцесите от Frozen носи забавление за децата. След приключение в градината, децата могат да се скрият в палатката, да си починат и..

Бърз поглед

3818 Dede Раница с играчки за плаж, Paw Patrol

(0)
21.90 лв.

Раница с играчки за плаж, Paw PatrolВреме е за многобройни игри на плажа!Вашето дете ще може да вземе любимите си играчки за плаж, събрани в удобната прозрачна раница. Комплектът включва: раница, кофи..

Бърз поглед

3759 Dede Детска тоалетка с аксесоари, Minnie Mouse

(0)
69.90 лв.

Детска тоалетка с аксесоари, Minnie MouseПрекрасна тоалетка с аксесоари Minnie Mouse, която ще хареса на всички момиченца. Комплектът включва маса за красота с огледало, сешоар, червило, лак за нокти,..

Бърз поглед

3742 Dede Триетажна къща за кукли, обзаведена

(0)
89.90 лв.

Триетажна къща за кукли, обзаведенаПрекарайте времето си в игри със сладката кукла Лола и нейната триетажна къща! Къщата е просторна и разполага обзаведени кухня, хол и спалня, баня и тераса. Къщата е..

Бърз поглед

3736 Dede: Триетажна къща за кукли Barbie, обзаведена

(0)
229.90 лв.

Триетажна къща за кукли Barbie, обзаведенаСтрахотната триетажна къща за кукли в която красивата Линда живее и се разполага широко в 5 самостоятелни напълно обзаведени стаи.Искате ли да играете с къща,..

Бърз поглед

3165 Dede Раница с играчки за плаж, Minnie Mouse

(0)
21.90 лв.

Раница с играчки за плаж, Minnie MouseВреме е за многобройни игри на плажа!Вашето дете ще може да вземе любимите си играчки за плаж, събрани в удобната прозрачна раница. Комплектът включва: раница, ко..

Бърз поглед

1968 Dede Раница с играчки за пясък, Disney Princess

(0)
21.90 лв.

Раница с играчки за пясък, Disney PrincessВреме е за многобройни игри на плажа!Вашето дете ще може да вземе любимите си играчки за плаж, събрани в удобната прозрачна раница. Комплектът включва: раница..

Бърз поглед

1962 Dede: Детска кухня с комплект за готвене, Minnie Mouse

(0)
69.90 лв.

Детска кухня с комплект за готвене, Minnie MouseВашата малка принцеса ще хареса кухнята на Minnie Mouse и няма да разбере как минава времето, докато приготвя вкусна храна на своите кукли и прияте..

Бърз поглед

1564 Dede Кофа замък с аксесоари за пясък Mickey Mouse, голяма

(0)
23.90 лв.

Кофа замък с аксесоари за пясък Mickey Mouse, голямаДетски комплект за игра в пясъка, съдържащ кофа за пясък, сито, лопата, гребло, лейка, мелница и 2 формички за пясък.Категория: Детски пластмасови и..

Бърз поглед

1107 Dede Детска палатка Paw Patrol, Типи

(0)
69.90 лв.

Детска палатка Paw Patrol, ТипиТази красива тийпи палатка за игра с мотив Paw Patrol носи забавление за момчета и момичета. След приключение в градината децата могат да се скрият в палатката, да си по..

Бърз поглед

1044 Dede Детска палатка, Paw Patrol

(0)
46.90 лв.

Детска палатка, Paw PatrolСтрахотна само-разгъваща се палатка с дизайн на Paw Patrol, която ще допринесе за доброто настроение на всеки фен на кучетата. Благодарение на малката чанта с диаметър около ..

Бърз поглед

3040 Dede Кофа замък с аксесоари за пясък, Frozen, голяма

(0)
23.90 лв.

Кофа замък с аксесоари за пясък, Frozen, голямаДетски комплект за игра в пясъка, съдържащ кофа за пясък, сито, лопата, гребло, лейка, мелница и 2 формички за пясък.Категория: Детски пластмасови играчк..

Бърз поглед

3108 Dede Раница с играчки за плаж, Мики Маус

(0)
21.90 лв.

Раница с играчки за плаж, Мики МаусВреме е за многобройни игри на плажа!Вашето дете ще може да вземе любимите си играчки за плаж, събрани в удобната прозрачна раница на Мики Маус. Комплектът включва: ..

Бърз поглед

3105 Dede Раница с играчки за плаж, Frozen

(0)
21.90 лв.

Раница с играчки за плаж, FrozenВреме е за многобройни игри на плажа!Вашето дете ще може да вземе любимите си играчки за плаж, събрани в удобната прозрачна раница на Frozen. Комплектът включва: раница..

Бърз поглед

3735 Dede: Къщата на мечтите на Линда, обзаведена

(0)
229.90 лв.

Къщата на мечтите на Линда, обзаведенаСтрахотната триетажна къща на Линда разполага с 6 самостоятелни напълно обзаведени стаи и е в очакване да ви посрещне във своя приказен дом, в който заедно ще се ..

Бърз поглед

3734 Dede: Двуетажната къща на Линда, обзаведена

(0)
99.90 лв.

Двуетажната къща на Линда, обзаведенаДвуетажната къща на Линда ще бъде любимата ви играчка!Искате ли да играете с къща, подходяща за принцеси? Ако отговорът ви е да, къщата на Линда е за вас! Тя е про..

Бърз поглед

3721 Dede: Къщата на Линда, обзаведена

(0)
139.90 лв.

Къщата на Линда, обзаведенаВилата на Линда е страхотна и ще ви предложи многобройни часове изпълнени със забавни игри. Къщата има всичко от което се нуждае един прекрасен дом. Проектирана е с привлича..

Бърз поглед

3703 Dede: Пъзел/конструктор Град, 128 елемента

(0)
39.90 лв.

Пъзел/конструктор Град, 128 елементаВълнението от изграждането на свой собствен град с 9 различни форми и 128 части е специално за вас! Децата разпознават форми, практикуват и учат цветове с тази пъзе..

Бърз поглед

3702 Dede: Пъзел/конструктор Град, 64 елемента

(0)
23.90 лв.

Пъзел/конструктор Град, 64 елементаВълнението от изграждането на свой собствен град с 9 различни форми и 64 части е с вас! Децата разпознават форми, практикуват и учат цветове с тази пъзел-конструктор..

Бърз поглед

3701 Dede: Машина с мъниста за плетене на гривни и колиета

(0)
32.90 лв.

Машина с мъниста за плетене на гривни и колиетаСъздаването на свой собствен дизайн на колиета и гривни е забавно и лесно с тази машина за тъкане с мъниста. Комплектът съдържа: машина за тъкане, ц..

Бърз поглед

3699 Dede: Машина с мъниста за плетене на гривни и колиета, Barbie

(0)
35.90 лв.

Машина с мъниста за плетене на гривни и колиета, BarbieСъздаването на свой собствен дизайн на колиета и гривни е забавно и лесно с тази машина за тъкане с мъниста. Комплектът съдържа: машина за т..

Бърз поглед

3698 Dede: Конструктор с цветни елементи, Танграм

(0)
21.90 лв.

Конструктор с цветни елементи, ТанграмВреме е за игра с тези различни цветни елементи, които развиват сръчността на децата. Неограничените възможности за създаване и изграждане на различни фигури пови..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

3469 Dede: Кофа с аксесоари за пясък в кошница

(0)
16.90 лв.

Кофа с аксесоари за пясък в кошницаДетски комплект за игра в пясъка, съдържащ кофичка, сито, лопата, гребло и корабче и всички те прилежно са събрани в удобна за носене кошничка. Изработени са от висо..

Бърз поглед

3181 Dede: Комплект с мъниста за бижута: Barbie

(0)
25.90 лв.

Комплект с мъниста за бижута: BarbieКреативен комплект с цветни мъниста, с които малката ви принцеса сама ще може да си направи стилни, интересни и красиви бижута, с които ще бъде  различна от пр..

Бърз поглед

1983 Dede: Комплект с ракети и топчета, Barbie

(0)
18.90 лв.

Комплект с ракети и топчета, BarbieДетски комплект с 2 ракети и 2 топчета, идеален за летните топли дни за игри навън и на плажа. Категория: Детски пластмасови играчкиМарка: Dede, ТурцияРазм..

Бърз поглед

1378 Dede: Кофа с аксесоари за пясък, Barbie

(0)
12.90 лв.

Кофа с аксесоари за пясък, BarbieДетски комплект за игра в пясъка, съдържащ кофичка, сито, лопата, гребло, лейка и 2 фигури за пясък. Категория: Детски пластмасови играчкиМарка: Dede, Турция..

Бърз поглед

1169 Dede: Кухненски комплект със сушилник

(0)
18.90 лв.

Кухненски комплект със сушилникКомплектът съдържа кухненски сервиз за приготвяне на вкусни ястия и чинийки за сервиране, както и сушилня, на която да поставите съдовете след като ги измиете. Чудесен к..

Бърз поглед

3696 Dede: Детска тоалетка с аксесоари, Princess

(0)
49.90 лв.

Детска тоалетка с аксесоари, PrincessТози салон за красота ще накара малката ви госпожичка да се почувства като истинска принцеса и да се погрижи за себе си за да изглежда неотразима.Комплектът съдърж..

Бърз поглед

3695 Dede: Детска тоалетка с аксесоари, Замък

(0)
49.90 лв.

Детска тоалетка с аксесоари, ЗамъкТози салон за красота ще накара малката ви госпожичка да се почувства като истинска принцеса и да се погрижи за себе си за да изглежда неотразима.Комплектът съдържа 1..

Показани 1 от 30 | 204 (7 Страници)