Bigjigs Toys

Мрежа:
Бърз поглед

118505 BIGJIGS Детски дървен хладилник, голям

(0)
264.90 лв.

Детски дървен хладилник, голямДетски дървен хладилник, в който малките готвачи ще могат да съхранят цялата си храна за игра свежа. Хладилникът разполага с две отделения - хладилно и фризер, в които им..

Бърз поглед

32004 BIGJIGS Дървени кубчета с числа

(0)
34.90 лв.

Дървени кубчета с числаНаучете децата си да броят с този комплект със сертифицирани дървени блокчета с номера .Блокчетата са с ярки цветове и нюанси върху тях, за да направят ученето забавно!Изработен..

Бърз поглед

32009 BIGJIGS Дървен куб с активни игри

(0)
115.90 лв.

Дървен куб с активни игриДетски дидактически куб проектиран с 4 различни игри и лабиринт с мъниста. Всички игри са разработени с образователна и стимулираща различни способности у детето цел. Кубът е ..

Бърз поглед

32016 BIGJIGS Детска палатка

(0)
192.90 лв.

Детска палаткаТази страхотна детска палатка с прозорци е всичко, от което се нуждаят вашите деца, за да направят детската си стая, като собствена бърлога, в която да играят. Тя ще се превърне в тяхнот..

Бърз поглед

33001 BIGJIGS Комплект дървени понички в касетка

(0)
27.90 лв.

Комплект дървени понички в касеткаКомплект от вкусни понички в щайга! Чудесно допълнение към всяка кухня за игра.Тази дървена храна за игра е идеална за въвеждане на концепцията за избор и споделяне и..

Бърз поглед

33002 BIGJIGS Детски ветеринарен комплект

(0)
44.90 лв.

Детски ветеринарен комплектТози детски ветеринарен комплект съдържа всичко, от което малките ветеринари се нуждаят, за да се грижат за пострадалите си плюшени кучета и други животни. Всички медицински..

Бърз поглед

33010 BIGJIGS Дървен сортер с формички

(0)
32.90 лв.

Дървен сортер с формичкиДецата ще бъдат пленени от този 100% FSC сортер с дървени цветни форми. Целта им ще бъде да прокарат ярко оцветените фигури през правилния прорез на сортера. Разполага и с отво..

Бърз поглед

33021 BIGJIGS Забавна игра, Хвърли торбичките

(0)
31.90 лв.

Забавна игра, Хвърли торбичкитеНасладете се на една забавна класическа игра на бикове подходяща за всички възрасти! Децата и възрастните могат да играят с часове, докато хвърлят торбичките с боб в дуп..

Бърз поглед

33027 BIGJIGS Дървени кубчета/пъзел с горски животни

(0)
23.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел с горски животниПоставете шестте дървени кубчета от пъзел заедно, за да направите изображение на горско животно с този забавен FSC® сертифициран горски пъзел. Намерете правилното..

Бърз поглед

33028 BIGJIGS Дървена образователна пирамида със сметало, букви и числа

(0)
76.90 лв.

Дървена образователна пирамида със сметало, букви и числаТози FSC сертифициран дървен център за активни дейности включва пет страни, пълни със забавления, с които малките деца могат да се научат как д..

Бърз поглед

33041 BIGJIGS Дървено зайче люлка

(0)
156.90 лв.

Дървено зайче люлкаВреме е за забавления с този очарователен заек - люлка! Съвременният дизайн добавя стилна нотка към всяка детска стая.Подходящ е за деца на възраст 18+ месеца, което го прави идеалн..

Бърз поглед

34009 BIGJIGS Дървен лабиринт с магнитни топчета, Строителна площадка

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с магнитни топчета, Строителна площадкаТози забавен цветен лабиринт включва четири малки магнитни топчета, които трябва да прекарате до другата страна на дървената дъска с помощта..

Бърз поглед

34010 BIGJIGS Дървен лабиринт с магнитни топчета, Ферма

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с магнитни топчета, ФермаВреме е за забавления във фермата! Този цветен лабиринт включва цветни магнитни топчета, които трябва да бъдат прекарани от едната страна на фермата до другия ..

Бърз поглед

34011 BIGJIGS Дървен лабиринт с топчета, Цветна градина

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета, Цветна градинаС този лабиринт децата ги очаква едно цветно забавление, докато се опитват да прекарат магнитните топчета през целият лабиринт заобиколен от лехи отрупани с цв..

Бърз поглед

34012 BIGJIGS Дървен лабиринт с топчета, Морско дъно

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета, Морско дъноС този лабиринт децата ги очаква едно водно приключение, докато се опитват да прекарат магнитните топчета през целият лабиринт заобиколен от морски обитатели.Магн..

Бърз поглед

34015 BIGJIGS Дървен пъзел с едри части, Зеленчуци

(0)
25.90 лв.

Дървен пъзел с едри части, ЗеленчуциТози ярък пъзел за под съдържа 48 едри части и е изработен и проектиран да очарова и образова младите умове. Редейки пъзелът парче по парче, децата ще се запознаят ..

Бърз поглед

34016 BIGJIGS Дървен пъзел с едри части, Плодове

(0)
25.90 лв.

Дървен пъзел с едри части, ПлодовеТози ярък пъзел за под съдържа 48 едри части и е изработен и проектиран да очарова и образова младите умове. Редейки пъзелът парче по парче, децата ще се запознаят с ..

Бърз поглед

34017 BIGJIGS Дървена игра с числа

(0)
42.90 лв.

Дървена игра с числаС тази образователна игра децата могат да научат всичко за числата. Числовите връзки са важна стъпка в концептуализацията на числата. Ярките дървени фигури с числа помагат на децат..

Бърз поглед

34018 BIGJIGS Дървена игра с горски животни за подреждане

(0)
38.90 лв.

Дървена игра с горски животни за подрежданеПодреждайте, изграждайте и играйте! Тази дървена играчка за подреждане включва две очарователни горски животни - заек и лисица, както и борово дърво.Всеки от..

Бърз поглед

34019 BIGJIGS Дървен пъзел с форми и животни

(0)
22.90 лв.

Дървен пъзел с форми и животниОбразователен бебешки пъзел, с който децата трябва да свържат формите с животните. Този дървен пъзел помага на децата да се запознаят с формите и да се научат да разпозна..

Бърз поглед

34020 BIGJIGS Дървен пъзел с животни и вратички

(0)
25.90 лв.

Дървен пъзел с животни и вратичкиДървен бебешки пъзел с четири горски животни скрити зад различни врати, закрепени със здрав ластик. Можете ли да откриете совата? Ами язовецът? Движението на..

Бърз поглед

34031 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Ферма с животни

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, Ферма с животниМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават селскостопанските животни. Този динамичен дървен пъзел е с перфектни разм..

Бърз поглед

34032 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Превозни средства

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, Превозни средстваМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават транспортните средства - трактор, хеликоптер, влак, лодка, полицейска к..

Бърз поглед

34033 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Динозаври

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, ДинозавриМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават динозаврите - T-rex, птеродактил, бронтозавър, стегозавър и други. Този динамич..

Бърз поглед

34034 BIGJIGS Дървен пъзел със звуци, Сафари

(0)
38.90 лв.

Дървен пъзел със звуци, СафариМузикалните пъзели са забавен начин децата да научат за различните звуци, които издават дивите животни - слон, зебра, крокодил, жираф, маймуни и лъвове. Този динамичен дъ..

Бърз поглед

34044 BIGJIGS Дървен конструктор, 50 части

(0)
61.90 лв.

Дървен конструктор, 50 частиДървен конструктор, с който малките деца ще могат да изследват разнообразие от модели, цветове и форми с предоставените им 50 цветни елемента. Изберете от квадрати, триъгъл..

Бърз поглед

34046 BIGJIGS Сгъваема дървена къща за кукли с кола

(0)
170.90 лв.

Сгъваема дървена къща за кукли с колаЗапознайте малките си деца с първия им миниатюрен дом с тази очарователна сгъваема къща за кукли. Отворете дървената къща за кукли, за да разкриете триетажните ста..

Бърз поглед

BB038 BIGJIGS Бебешка активна топка

(0)
20.90 лв.

Бебешка активна топкаТази цветна топка ще привлече вниманието на вашето бебе с пъстрите си цветове, движещите се елементи и звуци. Тази гъвкава, лека дървена топка за активности помага за развитието н..

Бърз поглед

BB067 BIGJIGS Дървени цветни блокчета: 50 броя

(0)
41.90 лв.

Дървени цветни блокчета: 50 брояДетски комплект съдържащ 50 цветни блокчета с различни форми, с които могат да се построят различни фигури, както и да се сортират по-цвят, размер и големина. Комплектъ..

Бърз поглед

BB069 BIGJIGS Дървено жирафче с лабиринт

(0)
18.90 лв.

Дървено жирафче с лабиринт за бутанеПомогнете на вашето мъниче да развие сръчността си с тази дървена играчка жираф с вграден лабиринт. Играейки с лабиринта, детето ви ще може да ръководи цветните мън..

Показани 1 от 30 | 259 (9 Страници)