Bigjigs Toys

Мрежа:
Бърз поглед

118505 BIGJIGS Детски дървен хладилник, голям

(0)
264.90 лв.

Детски дървен хладилник, голямДетски дървен хладилник, в който малките готвачи ще могат да съхранят цялата си храна за игра свежа. Хладилникът разполага с две отделения - хладилно и фризер, в които им..

Бърз поглед

32004 BIGJIGS Дървени кубчета с числа

(0)
34.90 лв.

Дървени кубчета с числаНаучете децата си да броят с този комплект със сертифицирани дървени блокчета с номера .Блокчетата са с ярки цветове и нюанси върху тях, за да направят ученето забавно!Изработен..

Бърз поглед

32010 BIGJIGS Мини боулинг с животни

(0)
55.90 лв.

Мини боулинг с животниЗабавна игра на боулинг с ярко оцветени дървени кегли, които не обичат нищо повече от това да бъдат свалени на земята, изправени и след това отново повалени! Играта е израбо..

Бърз поглед

32012 BIGJIGS Дървено влакче с кубчета

(0)
57.90 лв.

Дървено влакче с кубчетаДървено влакче с цветни кубчета за подреждане и въженце за дърпане. Нанижете всички части на вагоните и постави животните отгоре им, за да поемат по своя път. Нанизването на ча..

Бърз поглед

32014 BIGJIGS Дървена количка/проходилка с активности

(0)
142.90 лв.

Дървена количка/проходилка с активностиДървена количка/проходилка, в която са вградени различни занимателни функции. Проектирана е така, че детето да може да се движи стабилно и удобно, държейки се за..

Бърз поглед

33001 BIGJIGS Комплект дървени понички в касетка

(0)
28.90 лв.

Комплект дървени понички в касеткаКомплект от вкусни понички в щайга! Чудесно допълнение към всяка кухня за игра.Тази дървена храна за игра е идеална за въвеждане на концепцията за избор и споделяне и..

Бърз поглед

33002 BIGJIGS Детски ветеринарен комплект

(0)
44.90 лв.

Детски ветеринарен комплектТози детски ветеринарен комплект съдържа всичко, от което малките ветеринари се нуждаят, за да се грижат за пострадалите си плюшени кучета и други животни. Всички медицински..

Бърз поглед

33009 BIGJIGS Дървена прахосмукачка

(0)
67.90 лв.

Дървена прахосмукачкаПозволете на децата си да почистят своята детска стая с тази дървена прахосмукачка! Тя се движи по пода, събирайки цветните магнитни парчета по пътя си, точно като истинска прахос..

Бърз поглед

33019 BIGJIGS Дървена игра, Терис

(0)
33.90 лв.

Дървена игра, ТерисЗабавна игра на "Тетри", с която децата просто трябва да премахнат всички цветни блокчета от тавата и да предизвикат себе си като отново ги наредят. Страхотна игра за развитие на ст..

Бърз поглед

33027 BIGJIGS Дървени кубчета/пъзел с горски животни

(0)
23.90 лв.

Дървени кубчета/пъзел с горски животниПоставете шестте дървени кубчета от пъзел заедно, за да направите изображение на горско животно с този забавен FSC® сертифициран горски пъзел. Намерете правилното..

Бърз поглед

33028 BIGJIGS Дървена образователна пирамида със сметало, букви и числа

(0)
76.90 лв.

Дървена образователна пирамида със сметало, букви и числаТози FSC сертифициран дървен център за активни дейности включва пет страни, пълни със забавления, с които малките деца могат да се научат как д..

Бърз поглед

33041 BIGJIGS Дървено зайче люлка

(0)
156.90 лв.

Дървено зайче люлкаВреме е за забавления с този очарователен заек - люлка! Съвременният дизайн добавя стилна нотка към всяка детска стая.Подходящ е за деца на възраст 18+ месеца, което го прави идеалн..

Бърз поглед

34009 BIGJIGS Дървен лабиринт с магнитни топчета, Строителна площадка

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с магнитни топчета, Строителна площадкаТози забавен цветен лабиринт включва четири малки магнитни топчета, които трябва да прекарате до другата страна на дървената дъска с помощта..

Бърз поглед

34010 BIGJIGS Дървен лабиринт с магнитни топчета, Ферма

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с магнитни топчета, ФермаВреме е за забавления във фермата! Този цветен лабиринт включва цветни магнитни топчета, които трябва да бъдат прекарани от едната страна на фермата до другия ..

Бърз поглед

34011 BIGJIGS Дървен лабиринт с топчета, Цветна градина

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета, Цветна градинаС този лабиринт децата ги очаква едно цветно забавление, докато се опитват да прекарат магнитните топчета през целият лабиринт заобиколен от лехи отрупани с цв..

Бърз поглед

34012 BIGJIGS Дървен лабиринт с топчета, Морско дъно

(0)
29.90 лв.

Дървен лабиринт с топчета, Морско дъноС този лабиринт децата ги очаква едно водно приключение, докато се опитват да прекарат магнитните топчета през целият лабиринт заобиколен от морски обитатели.Магн..

Бърз поглед

34015 BIGJIGS Дървен пъзел с едри части, Зеленчуци

(0)
25.90 лв.

Дървен пъзел с едри части, ЗеленчуциТози ярък пъзел за под съдържа 48 едри части и е изработен и проектиран да очарова и образова младите умове. Редейки пъзелът парче по парче, децата ще се запознаят ..

Бърз поглед

34017 BIGJIGS Дървена игра с числа

(0)
43.90 лв.

Дървена игра с числаС тази образователна игра децата могат да научат всичко за числата. Числовите връзки са важна стъпка в концептуализацията на числата. Ярките дървени фигури с числа помагат на децат..

Бърз поглед

34018 BIGJIGS Дървена игра с горски животни за подреждане

(0)
38.90 лв.

Дървена игра с горски животни за подрежданеПодреждайте, изграждайте и играйте! Тази дървена играчка за подреждане включва две очарователни горски животни - заек и лисица, както и борово дърво.Всеки от..

Бърз поглед

34019 BIGJIGS Дървен пъзел с форми и животни

(0)
22.90 лв.

Дървен пъзел с форми и животниОбразователен бебешки пъзел, с който децата трябва да свържат формите с животните. Този дървен пъзел помага на децата да се запознаят с формите и да се научат да разпозна..

Показани 1 от 20 | 254 (13 Страници)