Tutek

Запознайте се с полската марка Tutek

Компанията започва своята работа през 1973 година във Варшава. Tutek започва своята работа като производител на детски колички и магазин, в който стоките са толкова търсени, че скоро след основаването му се налага да бъде преместен, а продуктите му стават още по-предпочитани. Откакто съществува, основната цел на Tutek е създаването на висококачествени и функционални продукти, които да отговарят на изискванията на дори най-взискателните клиенти. В стечение на на времето, Tutek разширява завода и въвежда автоматични и сертифицирани системи за управление на работата, което подпомага увеличаването на производството и търсенето на пазара.

Какви типове продукти предлага

Tutek е световен лидер в производството на бебешки колички. Съвременните родители често им се доверяват, заради всички положителни качества, които събират в едно.

Количките на Tutek се отличават с: *изискан дизайн; *високо качество; *атрактивни цени; *пълен комфорт за детето;* удобство за майката.

Това са само малка част от предимствата на Tutek. Високата оценка, която клиентите дават е пълно доказателство за това колко добър избор ще направите, избирайки количка на Tutek.

С какво са популярни стоките им

Компанията с дългогодишни традиции се отличава с винаги готово решение, отговарящо на най-новите тенденции на пазара. Съотношението между цена и качество няма как да не бъде забелязано. Всички модели имат висока безопасност, призната и потвърдена с Европейско свидетелство. Най-добрите модели се хвалят с приза “Продукт на годината” през 2013, а Tutek остава сред най-признатите производители на бебешки и детски колички и до днес.

Мрежа:
Бърз поглед

58390 Tutek: Бебешка количка, Grander Play G7, 3 в 1

(0)
1,129.90 лв.

Бебешка количка, Grander Play G7, 3 в 1Бебешка количка Tutek Grander Play G7 е с невероятна тапицерия с контрастни елементи, която ще смае и най-претенциозните клиенти. Grander Play е с изключите..

Бърз поглед

58389 Tutek: Бебешка количка, Grander Play G2, 3 в 1

(0)
1,129.90 лв.

Бебешка количка, Grander Play G2, 3 в 1Бебешка количка Tutek GRANDER PLAY е с невероятна тапицерия с контрастни елементи, която ще смае и най-претенциозните клиенти. Grander Play е с изключителна функ..

Бърз поглед

58386 Tutek: Бебешка количка, Diamos VX Eco, Black/Rose, 3 в 1

(0)
1,209.90 лв.

Бебешка количка, Diamos VX Eco, Black/Rose, 3 в 1Лека, маневрена и практична бебешка количка, модел от висок клас, който ще задоволи нуждите както на новородено, така и на поотраснало бебе, което вече..

Бърз поглед

58385 Tutek: Бебешка количка, Diamos VX Rose/Gold, 3 в 1

(0)
1,209.90 лв.

Бебешка количка, Diamos VX Rose/Gold, 3 в 1Лека, маневрена и практична бебешка количка, модел от висок клас, който ще задоволи нуждите както на новородено, така и на поотраснало бебе, което вече може ..

Бърз поглед

58384 Tutek: Бебешка количка, Diamos Eco 2 Beige, 3 в 1

(0)
1,239.90 лв.

Бебешка количка, Diamos Eco 2 Beige, 3 в 1Бебешката количка Diamos е топ предложение на полската марка TUTEK. Този модерен модел е проектиран от холандски дизайнери, благодарение на който е създадена ..

Бърз поглед

58157 Tutek: Бебешка количка, Trido Eco Brown, 3 в 1

(0)
1,139.90 лв.

Бебешка количка, Trido Eco Brown, 3 в 1Елегантна, ексклузивна и енергична - Това е бебешката количката Trido Eco Brown, 3 в 1!Елегантна и модерна количка, която е много практична и е изключително функ..

Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)