Dr. Brown`s

Повече от 20 години Dr. Brown се стреми да създава най-доброто по отношение на различни бебешки продукти, събиращи иновации, добро здраве и оптимално хранене на детето. Дългогодишният опит оказва влияние и родителите често се доверяват на Доктор Браун. Първото бебешко шише е създадено през 1996 и още на следващата година получава патент. Моделите разполагат със специална вентилираща вътрешна система, която редуцира коликите, предотвратява повръщането, оригването и образуването на газове след хранене. Системата премахва отрицателното налягане и въздушните балончета, които се образуват в шишето, а това запазва витамините, независимо дали използвате изкуствено бебешко мляко или кърма. Доктор Браун се фокусира върху създаването на качествени продукти по последни технологии, което ги прави любими, както на децата, така и на родителите им.

Какъв асортимент от продукти предлага Dr. Brown

Каквото и да се предлага на пазара, едно от най-важните неща е мнението, което клиентите споделят след употреба. Родители, доверили се на Dr.Brown са изключително доволни от качеството и функционалността на продуктите. Сред най-търсените стоки на Доктор Браун ще откриете: 

Бебешки шишета - получили са хиляди признания - от майките и медицинската общност. Предпочитани са за ползване в лекарски кабинети, неонатологични отделения, болници. Влияят изключително положително на хранителните навици на детето и подобряват неговото здраве;

Биберони - създадени по модерни технологии, любими на бебета и признати от родителите;

Аксесоари за хранене - лъжички, чинийки и всичко необходимо за пълния комфорт и здравето на малкото съкровище;

Играчки и залъгалки - изработени от специални материали, които по никакъв начин не могат да навредят при употреба.

Доктор Браун е бранд, който винаги се интересува от мнението на своите клиенти и винаги работи, така, че да задоволи нуждите на дори най-взискателните сред тях.

Мрежа:
Бърз поглед

02156 Dr. Brown's: Ортодонтска залъгалка, 12м+, асортимент

(0)
8.90 лв.

Ортодонтска залъгалка, 12м+, асортиментТези залъгалки са създадени от детски зъболекари с цел предотвратяване на дентални проблеми. Спомагат за намаляване силата на натиска в устата на бебето. Този на..

Бърз поглед

08981 Dr. Brown's: Залъгалки, 6+ месеца, 2 броя в комплект

(0)
16.90 лв.

Залъгалки, 6+ месеца, 2 броя в комплект - мече и маймункаТези залъгалки са създадени от детски зъболекари с цел предотвратяване на дентални проблеми. Спомагат за намаляване силата на натиска в устата ..

Бърз поглед

17372 Dr. Brown's: Преходно шише с биберон и накрайник, Options+ Narrow, 250 мл, зелено

(0)
17.90 лв.

Преходно шише с биберон и накрайник, Options+ Narrow, 250 мл, зеленоПърви стъпки на Вашето малко дете в прехода от бутилка към чаша.Комплектът преходна бутилка "2-в-1"на Dr. Brown's е проектиран да ра..

Бърз поглед

06390 Dr. Brown's: Комплект с шишета и четка за почистване, Narrow-Neck Options, розови

(0)
89.90 лв.

Комплект с шишета и четка за почистване за новородени, Narrow-Neck Options, розовиШишетата Dr. Brown`s Natural Flow са пробвани и тествани любими продукти на много родители, които се стремят храненето..

Бърз поглед

18249 Dr. Brown`S: Комплект С 2 Шишета С Биберони, Options+ РР, 270 Мл, Синьо

(0)
31.90 лв.

Комплект С 2 Шишета С Биберони, Options+ РР, 270 Мл, СиньоПървото шише на пазара, което може да се ползва със или без вентилиране. Новата вентилираща система е направена така, че да расте заедно с беб..

Бърз поглед

18232 Dr. Brown`s: Комплект с 2 шишета с биберони, Options+ РР, 270 мл, розови

(0)
31.90 лв.

Комплект с 2 шишета с биберони, Options+ РР, 270 мл, розовиПървото шише на пазара, което може да се ползва със или без вентилиране. Новата вентилираща система е направена така, че да расте заедно с бе..

Бърз поглед

13497 Dr. Brown's: Преходно шише с накрайник, Wide-Neck Options, 270 мл, розово

(0)
17.90 лв.

Преходно шише с накрайник, Wide-Neck Options, 270 мл, розовоПомогнете на малкото дете спокойно да премине от бебешко шише към чаша.Dr. Brown`s 2-в-1 Преходно шише с не разливащи накрайници е направено..

Бърз поглед

18171 Dr. Brown's: Комплект с 2 шишета с биберони, Options+, 150мл

(0)
36.90 лв.

Комплект с 2 шишета с биберони, Options+, 150млКомплект Dr. Brown's Шише Wide-Neck Options+ 150 мл +  2 бр. - биберон размер 1Първото шише на пазара, което може да се ползва със или без вентилира..

Бърз поглед

18164 Dr. Brown's: Шише с биберон, Options+ РР, 150 мл

(0)
21.90 лв.

Шише с биберон, Options+ РР, 150 млDr. Brown's Шише Wide-Neck Options+ 150 мл с биберон размер 1 за новородено.Първото шише на пазара, което може да се ползва със или без вентилиране. Новата вентилира..

Бърз поглед

18041 Dr. Brown's: Шише с биберон, Options+, 330 мл

(0)
19.90 лв.

Шише с биберон, Options+, 330 млDr. Brown's Шише Wide-Neck Options+ 330 мл с биберон размер 2Клинично доказано намаляват коликите, оригването и газовете чрез компенсиране на отрицателното налягане в б..

Бърз поглед

16894 Dr. Brown's: Комплект с шишета за новородено, Wide-Neck Options+

(0)
85.90 лв.

Комплект с шишета за новородено, Wide-Neck Options+Първото шише на пазара, което може да се ползва със или без вентилиране. Новата вентилираща система е направена така, че да расте заедно с бебето.Пре..

Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)