Simba ABC


Мрежа:
Бърз поглед

5006 Simba ABC Трактор с ремарке и плодове

(0)
35.90 лв.

Трактор с ремарке и плодовеДетски трактор с ремарке със светлинни и звукови ефекти, возещ дрънкалки с подове, идеален за малки деца и бебета на възраст над 12 месеца. Тракторът е лицензирана игра..

Бърз поглед

8158 Simba ABC Пирамида с цветни рингове

(0)
16.90 лв.

Пирамида с цветни ринговеТази пирамида се предлага с 5 цветни пръстена, направени от различни форми, и има извита основа, която се люлее напред-назад. Подреждането и това как да постави петте пръстена..

Бърз поглед

1642 Simba ABC Меки бебешки кубчета

(0)
19.90 лв.

Меки бебешки кубчетаКомплект от 6 цветни, меки кубчета за подреждане, сортиране и изучаване, с които децата ще се запознаят с различните цветове, букви, числа и животни по игрив начин. Кубчетата са ме..

Бърз поглед

1019 Simba ABC Бебешка играчка, Триъгълник с активности

(0)
29.90 лв.

Бебешка играчка, Триъгълник с активностиОбразователна бебешка играчка под формата на триъгълник, който предлага разнообразни занимания за трениране на двигателните умения. На първата страна на тр..

Бърз поглед

1033 Simba ABC Меко бебешко кубче - Открий и научи

(0)
36.90 лв.

Меко бебешко кубче - Открий и научиТози мек бебешки куб ще предложи на вашите малчугани безброй забавления и открития, които те сами ще направят.Четири от страните на кубчето са с различни системи за ..

Бърз поглед

1075 Simba ABC Кофа-сортер с цветни фигури

(0)
15.90 лв.

Кофа-сортер с цветни фигуриЦветна кофа-сортер от Simba ABC, включваща различни цветни форми със сладки животински мотиви, а в капака е интегрирана игра за сортиране с три различни форми.Включенит..

Бърз поглед

1002 Simba ABC Бебешки смартфон със звуци

(0)
18.90 лв.

Бебешки смартфон със звуциТози бебешки смартфон ще позволи на вашите малчугани да проведат първите си разговори!Мобилният телефон се предлага със различни светлинни ефекти и над 25 забавни мелодии и ж..

Бърз поглед

1018 Simba ABC Бебешка играчка, Въртящо се колело с огледало

(0)
26.90 лв.

Бебешка играчка, Въртящо се колело с огледалоЗабавна бебешка играчка - въртящо се колело, издаващо щракащи звуци, като в централната част има огледална повърхност от едната страна, от другата страна г..

Бърз поглед

2009 Simba ABC Музикална количка, Fruit Friends

(0)
21.90 лв.

Музикална количка, Fruit FriendsЦветна музикална количка с клатеща се гъсеница, подходяща за игри от дечица над 1 година.Тези сладки и цветни колички са от серията Fruit Friends и гарантирано ще допри..

Бърз поглед

0188 Simba ABC: Бебешки играчка, Костенурка

(0)
21.90 лв.

Бебешки играчка, КостенуркаТази весела костенурка ще събуди любопитството на вашето бебе! С нея децата ще се запознаят с различни цветове, форми, ще подреждат елементи и ще сортират. Върху костен..

Бърз поглед

1076 Simba ABC: Бебешки музикален таблет

(0)
29.90 лв.

Бебешки музикален таблетЗабавен детски таблет, който има способността да възпроизвежда 20 мелодии, ще запознае децата с 15 звука на различни животни и може да се използва като пиано. В допълнение деца..

Бърз поглед

1070 Simba ABC: Играчка за баня, Гладна рибка

(0)
21.90 лв.

Играчка за баня, Гладна рибкаТази гладна рибка ще забавлява децата ви по време на къпане. Натискайки нейната опашка, устата й ще се отваря и сладко, сладко ще си похапва морски звезди. Категория:..

Бърз поглед

1065 Simba ABC: Магическа книжка за баня

(0)
10.90 лв.

Магическа книжка за баняВълшебната магическа книжка за баня на Simba ABC е проектирана специално за използване във вани и включва цветни илюстрации на подводния свят на осем страници. При натискане уп..

Бърз поглед

0171 Simba ABC: Дрънкала с охлаждаща чесалка, Гъсеница

(0)
9.90 лв.

Дрънкала с охлаждаща чесалка, ГъсеницаГризалката включва три повърхности с различна твърдост за всеки етап от растежа на бебешките зъбки - мека, средна и твърда. Тя е лека и лесна за хващане от малкит..

Бърз поглед

1017 Simba ABC: Детски музикален джойстик

(0)
22.90 лв.

Детски музикален джойстикДетски цвeтен джойстик АВС, който пpeдлaгa нa дeцaтa paзнooбpaзнo игpoвo изживявaнe. Възпроизвежда над 20 различни звука, животински звуци и мелодии.Категория: Детски играчкиП..

Бърз поглед

1016 Simba ABC: Детски музикален телефон

(0)
32.90 лв.

Детски музикален телефонДетски цвeтен тeлeфoн АВС, който пpeдлaгa нa дeцaтa paзнooбpaзнo игpoвo изживявaнe. Звyцитe и мyзиĸaтa нa тeлeфoнa cтимyлиpaт въoбpaжeниeтo нa мaлĸoтo дeтe. Бyтoнитe изнeнaдвaт..

Бърз поглед

1027 Simba ABC: Играчка за баня, Костенурка

(0)
21.90 лв.

Играчка за баня, КостенуркаОткрийте света с играчките на Simba ABC!Направете къпането във ваната забавно на вашите деца, с тази цветна играчка във формата на костенурка, която може да плава по водата...

Бърз поглед

1007 Simba ABC: Бебешка играчка/гризалка, Пеперуда

(0)
15.90 лв.

Бебешка играчка/гризалка, ПеперудаКатегория: Детски играчкиПроизводител: SimbaПодходящ за деца над: 10+ месецаСтрана на произход: ГерманияИграта е част от живота! Всяко дете без значение на колко..

Бърз поглед

0177 Simba ABC: Гъвкава дрънкалка

(0)
13.90 лв.

Гъвкава дрънкалкаБебешка дрънкалка с различни повърхности и цветни топчета! Дрънкалките насърчават естественото любопитство на бебетата и малките деца и подпомагат ранното им развитие.Категория: Детск..

Бърз поглед

0032 Simba ABC: Играчка за баня: Плуващи животни, асортимент

(0)
11.90 лв.

Играчка за баня: Плуващи животни, асортиментНаправете рутинното вечерно къпане на децата си още по-вълнуващо с тези плуващи животни. Всяко едно от тях - костенурка, пате и хипопотам, са с сладки израз..

Показани 1 от 20 | 22 (2 Страници)