Hola

   В HOLA са заслепени по детските играчки и играчките за предучилищна възраст и се стремят да предложат най-добрите образователни играчки за децата, които са проектирани и разработени от награден, водещ производител с над 20-годишен опит в индустрията за играчки. Hola започва своето производство с простото желания да прави качествени продукти за децата с иновативен дизайн, които насърчават взаимодействието и любопитството на децата. 

Създаването на марката "Hola", което е испанска дума за "Здравей", е избрано, защото думата представлява началото на изразителното взаимодействие помежду си. С играчките на Hola, децата се учат чрез иновативна игра, а богатата гама на функции на играчките със сигурност ще научат децата на ценни нови умения, ще се смеят по време на игра и ще се забавляват със своите родители. 

Всяка играчка е съобразена с етапите от развитието на децата. Всички нови продукти преминават през строги тестове, за да отговарят на международните стандарти за безопасност, преди да станат налични за децата.

Мрежа:
Бърз поглед

2106 Hola: Бебешко столче с батут и интерактивни занимания

(0)
297.90 лв.

Бебешко столче с батут и интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музи..

Бърз поглед

696 Hola: Бебешко столче с интерактивни занимания

(0)
274.90 лв.

Бебешко столче с интерактивни заниманияМузикален стол с различни интерактивни занимания, който е незаменим помощник за родителите и ще допринесе едновременно за развитието на физическите, музикалните,..

Бърз поглед

3151C Hola: Камион с функция Pull Back, Крокодил

(0)
24.90 лв.

Камион с функция Pull Back, КрокодилТози камион на Hola е бърз, забавен и вълнуващ за игра. Той е с функция Pull Back, което означава, че когато детето издърпа назад и след това го пусне, камионч..

Бърз поглед

3151B Hola: Камион с функция Pull Back, Леопард

(0)
24.90 лв.

Камион с функция Pull Back, ЛеопардТози камион на Hola е бърз, забавен и вълнуващ за игра. Той е с функция Pull Back, което означава, че когато детето издърпа назад и след това го пусне, камионче..

Бърз поглед

3153 Hola: Интерактивна музикална играчка с животни

(0)
94.90 лв.

Интерактивна музикална играчка с животниБебешкият интерактивен кът за игра е едно неустоимо наше предложение. Интерактивна, забавна и с образователен характер, играчката е подходяща за подарък за всек..

Бърз поглед

8999 Hola: Интерактивна бебешка маса за игра

(0)
157.90 лв.

Интерактивна бебешка маса за играТази бебешка интерактивна маса за игра ще допринесе за доброто настроение на вашето мъниче. Върху нея са разположени различни забавни и образователни игри, които със с..

Бърз поглед

318B Hola: Комплект бебешки дрънкалки с животни

(0)
31.90 лв.

Комплект бебешки дрънкалки с животниСтрахотен бебешки комплект включващ цветни и привлекателни дрънкалки, във формата на различни животни. Изработени са от безвредни материали, също така са удобни и л..

Бърз поглед

318A Hola: Комплект бебешки гризалки, Горски животни

(0)
29.90 лв.

Комплект бебешки гризалки, Горски животниСтрахотен бебешки комплект включващ цветни и привлекателни гризалки за зъби, във формата на горски животни. Изработени са от безвредни материали, също така са ..

Бърз поглед

997 Hola: Музикална играчка, Гъсеница

(0)
33.90 лв.

Музикална играчка, ГъсеницаЗабавна цветна гъсеница, която ще стимулира малките дечица да я бутат по пода и да ходят след нея. Натиснете гърба й и тя ще започне да се движи. Играчката е музикална ..

Бърз поглед

939A Hola: Комплект с бебешки играчки/дрънкалки, 6 броя

(0)
34.90 лв.

Комплект с бебешки играчки/дрънкалки, 6 брояДетски комплект включващ 6 различни цветни играчки/дрънкалки, които със сигурност ще привлекат вниманието на вашето бебе. С тях то ще може да се забавлява и..

Бърз поглед

929 Hola: Бебешка активна топка с дрънкалка

(0)
26.90 лв.

Бебешка активна топка с дрънкалкаЦветна топка с различни активни занимания, лесна за хващане, разклащане и търкаляне от малките палавници. Тя ще помогне на бебетата да развият силата на ръцете си, как..

Бърз поглед

927 Hola: Бебешко пиано с звук и светлини

(0)
37.90 лв.

Бебешко пиано с звук и светлиниМузикална и светеща играчка, която ще привлече вниманието на малките музиканти. Можете да превключвате между режимите с бутона за включване и изключване, който се намира..

Бърз поглед

909 Hola: Детски ксилофон с барабани

(0)
57.90 лв.

Детски ксилофон с барабаниТози забавен комплект включващ ксилофон и барабани ще помогнат на децата да разпознава различните тонове, да съотнася всеки тон към определен цвят, да съставя и възпроизвежда..

Бърз поглед

907 Hola: Музикална работилница с инструменти

(0)
93.90 лв.

Музикална работилница с инструментиЗабавен детски комплект, който ще се хареса на всеки малък механик. Играчката развива сръчността, логическото мислене, концентрацията, фината моторика,  координ..

Бърз поглед

856 Hola: Бебешка играчка: Ксилофон с чукче и топчета

(0)
37.90 лв.

Бебешка играчка: Ксилофон с чукче и топчетаДетски ксилофон с 6 клавиша, като всеки от тях е оцветен в различен цвят и надписан с буквите A,B,C и цифрите 1, 2 и 3. Така детето ще се научи да разпознава..

Бърз поглед

818 Hola: Бебешка музикална въртележка за креват, Джунгла

(0)
84.90 лв.

Бебешка музикална въртележка за креват, ДжунглаЦветна и забавна въртележка за креватче, която ще предизвика интереса на Вашето детенце със своите нежни мелодии, светлинни ефекти и шарени играчки. Върт..

Бърз поглед

806 Hola: Интерактивна играчка с музика и светлини

(0)
99.90 лв.

Интерактивна играчка с музика и светлиниБебешкият интерактивен кът за игра е едно неустоимо наше предложение. Интерактивна, забавна и с образователен характер, играчката е подходяща за подарък за всек..

Бърз поглед

786B Hola: Бебешка играчка: Усукваща се гъсеница

(0)
13.90 лв.

Бебешка играчка: Усукваща се гъсеницаБебешка интерактивна дрънкалка под формата на гъсеница, която лесно и умело успява да промени своята форма. Игрите и заниманията с тази играчка насърчават визуални..

Бърз поглед

739 Hola: Образователна къща със звук и светлини

(0)
74.90 лв.

Образователна къща със звук и светлиниОбразователна къща с различни активни занимания, с която децата ще могат да изследват цветове, форми и животните и може да подобри цялостното сетивно развитие на ..

Бърз поглед

669 Hola: Детско пиано с микрофон и столче

(0)
254.90 лв.

Детско пиано с микрофон и столчеПомогнете на детето си са развие своя музикален талант. Комплектът съдържа - пианото на стойка, със столче и микрофон на марката Hola са идеалният подарък за вашит..

Бърз поглед

6110D Hola: Музикална играчка: Стегозавър

(0)
31.90 лв.

Музикална играчка: СтегозавърТози сладък динозавър разполага с два режима на игра и има различни функции - може да се движи, да издава звуци и да свети. * режим докосни и задвижи - 1. докосни гър..

Бърз поглед

6110A Hola: Музикална играчка: Тиранозавър Рекс

(0)
31.90 лв.

Музикална играчка: Тиранозавър РексТози сладък тиранозавър разполага с два режима на игра и има различни функции - може да се движи, да издава звуци и да свети. * режим докосни и задвижи - 1. док..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

6103 Hola: Самолет с музика и светлини

(0)
41.90 лв.

Самолет с музика и светлиниТова музикално самолетче много бързо ще се превърне в любимата играчка на вашето дете. Играчката развива сензорните умения и координацията око-ръце на децата.Играчката предл..

Бърз поглед

556 Hola: Музикален локомотив/сотрер със светлини

(0)
51.90 лв.

Музикален локомотив/сотрер със светлиниТова цветно локомотивче ще предложи различни забавления на вашите деца. Играчката е увлекателна и има образователен характер. Когато включите локомотива, той ще ..

Бърз поглед

516 Hola: Музикална кола/сортер с фигури

(0)
38.90 лв.

Музикална кола/сортер с фигуриТази музикална и светеща кола ще предложи различни забавления на вашето дете. Колата предлага следните функции и бутони:* бутон за включване и изключване - когато вк..

Бърз поглед

3150C Hola: Бебешка играчка: Паун

(0)
24.90 лв.

Бебешка играчка: ПаунТова шарено паунче има движещи се, въртящи се и дрънкащи части, изработени от различни текстури и има за цел да провокира въображението на бебетата, докато те си играят с него и и..

Бърз поглед

3150B Hola: Бебешка играчка: Бухалче

(0)
24.90 лв.

Бебешка играчка: БухалчеТова шарено и забавно бухалче има движещи се, въртящи се, дрънкащи части, изработени от различни текстури и има за цел да провокира въображението на бебетата, докато те си игра..

Бърз поглед

3138 Hola: Музикална играчка: Караоке с микрофон

(0)
77.90 лв.

Музикална играчка: Караоке с микрофонВреме е за песни и танци!Детското караоке ще предостави различни възможности за забавления на децата. Те ще могат да изберат някоя от следните опции:* режим караок..

Бърз поглед

3136 Hola: Цветна низанка-невеляшка: Еднорог

(0)
23.90 лв.

Цветна низанка-невеляшка: ЕднорогБебешка играчка низанка-невеляшка с три цветни ринга, които могат да се използват и като дрънкалки за най-малките дечица. Играчката ще насърчи хващането при малките бе..

Бърз поглед

3135 Hola: Музикално пиано: Слонче

(0)
38.90 лв.

Музикално пиано: СлончеБебешко музикално пиано с различни интерактивни и движещи се части, които помагат на децата да подобрят сръчността си. Нослето на слончето се върти, цветето се изважда и прибира..

Показани 1 от 30 | 54 (2 Страници)