Bigjigs Toys

 "Развитието на децата е ключово значение за дизайна на продуктите на Bigjigs Toys!"

Bigjigs Toys Ltd е семейна глобална компания, основана през 1985 г в Англия, която се занимава с производство на качествени бебешки и дървени играчки. Качеството винаги е било в основата на това, което правим и гарантираме, че продуктите са безопасни, дълготрайни и образователни.

Bigjigs осигурява изключителна стойност на игра и качество на продукта. Иновативната им продуктова гама включва играчки за развитие, пъзели, дървени железопътни играчки, образователни играчки и много други. Всички продукти са проектирани в Обединеното кралство и са тествани за безопасност, за да надхвърлят стандарта за безопасност EN71 и са оцветени с безопасни бои. 

Висококачествени играчки - Играчките са произведени с помощта на висококачествени материали за създаването на всяка една играчка; * Материали - Много от играчките са изработени от каучуково дърво. Това е твърда дървесина, която я прави устойчив и качествен избор; * Тестове за безопасност - Всяка една играчка преминава през строги тестове за безопасност, за да се гарантира, че тя е подходяща за препоръчителната възраст; * Проектирани във Великобритания - Играчките са проектирани във Великобритания в щаб от творчески екип и внимателно се опаковат, за да се предотвратят щети и да осигурят страхотно присъствие в магазините; * Етични производствени съоръжения - Работи се в тясно сътрудничество с производствени мащаби в Далечния Изток.

Мрежа:
Бърз поглед

BJD059 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Дарси

(0)
22.90 лв.

Мека парцалена кукла, ДарсиЗапознайте се със сладката Дарси- тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърце..

Бърз поглед

T0627 BIGJIGS Toys: Бебешка дървена книжка, Джунгла

(0)
16.90 лв.

Бебешка дървена книжка, ДжунглаВъведете малките си дечица в света на въображението и разказването на истории с дървената книжка с картинки на Bigjigs Toys. Докато разглеждат как маймунката се люлее на..

Бърз поглед

BJD057 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Холи

(0)
22.90 лв.

Мека парцалена кукла, ХолиЗапознайте се със сладката Холи - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцет..

Бърз поглед

BJD003 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Грейс

(0)
22.90 лв.

Мека парцалена кукла, ГрейсЗапознайте се със сладката Грейс - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят..

Бърз поглед

BJD011 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Нанси

(0)
22.90 лв.

Мека парцалена кукла, НансиЗапознайте се със сладката Нанси - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Тя е облечена като медицинска сестра и е сладка усмивка. Нанси със ..

Бърз поглед

BJD045 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Джак

(0)
22.90 лв.

Мека парцалена кукла, ДжакЗапознайте се Джак - той е меко парцалено момченце, което най-много обича да прави бели и да си играе. Със своята сладка усмивка, облечен с модерни дрешки, той е готов да зав..

Бърз поглед

BJD005 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Попи

(0)
22.90 лв.

Мека парцалена кукла, ПопиЗапознайте се със сладката Попи - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцет..

Бърз поглед

T0239 BIGJIGS Toys: Бебешка дървена книжка с животни

(0)
16.90 лв.

Бебешка дървена книжка с животниВъведете малките си дечица в света на въображението и разказването на истории с дървената книжка с картинки на Bigjigs Toys. Докато гледат как пилето кълве храна или ка..

Бърз поглед

BJD014 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Лаура

(0)
30.90 лв.

Мека парцалена кукла, ЛаураЗапознайте се с Лаура - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на ваше..

Бърз поглед

BJD031 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Кристин

(0)
30.90 лв.

Мека парцалена кукла, КристинЗапознайте се с Кристин - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на ..

Бърз поглед

BB604 BIGJIGS Toys: Мека бебешка играчка, Мече

(0)
15.90 лв.

Мека бебешка играчка, МечеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме това меко вибриращо кученце изработено от безопасни материали. Играчката е създадена за да подпомогне развити..

Бърз поглед

BJD055 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Клоуи

(0)
30.90 лв.

Мека парцалена кукла, КлоуиЗапознайте се с Клоуи - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на..

Бърз поглед

BJD052 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Меган

(0)
30.90 лв.

Мека парцалена кукла, МеганЗапознайте се с Меган - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на ваше..

Бърз поглед

BJD002 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Дейзи

(0)
22.90 лв.

Мека парцалена кукла, ДейзиЗапознайте се със сладката Дейзи - тя е мека, парцалена кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърц..

Бърз поглед

BB610 BIGJIGS Toys: Бебешка играчка с чесалка, Кученце

(0)
12.90 лв.

Бебешка играчка с чесалка, КученцеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме тази красива  мека играчка изработена от безопасни и меки материали. Създадена е за да подпомогн..

Бърз поглед

BB601 BIGJIGS Toys: Бебешка играчка с чесалка, Мече

(0)
11.90 лв.

Бебешка играчка с чесалка, МечеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме тази красива  мека играчка изработена от безопасни и меки материали. Създадена е за да подпомогне р..

Бърз поглед

BB612 BIGJIGS Toys: Мека бебешка играчка, Куче

(0)
15.90 лв.

Мека бебешка играчка, КучеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме това меко вибриращо кученце изработено от безопасни материали. Играчката е създадена за да подпомогне развити..

Бърз поглед

BB650 BIGJIGS Toys: Дървена дрънкалка

(0)
17.90 лв.

Дървена дрънкалкаТази очарователна дрънкалка пресъздава мек, приятен звук. Поклащайки я с малките ръчички, цветните мъниста ще преминават през цветната тръба, създавайки звуци и визуални ефекти. От дв..

Бърз поглед

BJD053 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Беки

(0)
36.90 лв.

Мека парцалена кукла, БекиЗапознайте се със сладката Беки - тя е мека и пухкава кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето..

Бърз поглед

BJD013 BIGJIGS Toys: Мека парцалена кукла, Кели

(0)
30.90 лв.

Мека парцалена кукла, КелиЗапознайте се с Кели - тя е мека и пухкава кукла, която чака да бъде обичана и гушкана. Нейното красиво облекло и сладка усмивка със сигурност ще завладеят сърцето на ва..

Бърз поглед

BB115 BIGJIGS Toys: Дървен борд с активни занимания, Цветя

(0)
53.90 лв.

Дървен борд с активни занимания, ЦветяДетски дървен борд, който е проектиран специално за по-малки деца и има за цел да насърчи тяхната сръчност и умения за съвпадение и да развива фините двигателни у..

Бърз поглед

BB116 BIGJIGS Toys: Дървен борд с активни занимания, Море

(0)
53.90 лв.

Дървен борд с активни занимания, МореДетски дървен борд, който е проектиран специално за по-малки деца и има за цел да насърчи тяхната сръчност и умения за съвпадение и да развива фините двигателни ум..

Бърз поглед

BB613 BIGJIGS Toys: Мека активна топка: Куче

(0)
15.90 лв.

Мека активна топка: КучеБебетата обичат да изследват нови усещания, затова им предлагаме тази мека топка изработена от безопасни материали. Създадена за да подпомогне развитието на бебето чрез сензорн..

Бърз поглед

BB611 BIGJIGS Toys: Мека музикална играчка за количка: Кученце

(0)
30.90 лв.

Мека музикална играчка за количка: КученцеВсяко бебе обича да изследва нови усещания, затова това меко плюшено кученце ще му се превърне в любимата играчка за игра и сън. Изработена е от меки и безопа..

Бърз поглед

BB609 BIGJIGS Toys: Мека играчка/спирала за количка: Кученце

(0)
23.90 лв.

Мека играчка/спирала за количка: КученцеВсяко бебе обича да изследва нови усещания, затова тази мека плюшена играчка-спирала ще му се превърне в любимата играчка за игра и сън. Изработена е от меки и ..

Бърз поглед

BB608 BIGJIGS Toys: Меко одеялце за гушкане: Куче

(0)
20.90 лв.

Меко одеялце за гушкане: КучеТази бебешка кърпа за гушкате е създадена с помощта на мек и безопасен материал, който е изключително приятен на бебешката кожа. Нейното предназначение е да помогне развит..

Бърз поглед

BB605 BIGJIGS Toys: Плюшено мече, 26 см

(0)
17.90 лв.

Плюшено мече, 26 смТова меко плюшено мече ще осигури комфорт, топлина и сигурност на вашето бебе и бързо ще се превърне в най-добрия му спътник по време на игра и сън. Играчката е изработена от мек и ..

Бърз поглед

BB607 BIGJIGS Toys: Плюшено зайче, 26 см

(0)
17.90 лв.

Плюшено зайче, 26 смТова меко плюшено зайче ще осигури комфорт, топлина и сигурност на вашето бебе и бързо ще се превърне в най-добрия му спътник по време на игра и сън. Играчката е изработена от мек ..

Бърз поглед

BB602 BIGJIGS Toys: Спираловидна мека играчка за количка: Мече

(0)
23.90 лв.

Спираловидна мека играчка за количка: МечеТова меко плюшено и спираловидно мече ще осигури комфорт, топлина и сигурност на вашето бебе и бързо ще се превърне в най-добрия му спътник по време на игра и..

Бърз поглед

BB603 BIGJIGS Toys: Плюшено мече

(0)
30.90 лв.

Плюшено мечеТова меко плюшено мече ще осигури комфорт, топлина и сигурност на вашето бебе и бързо ще се превърне в най-добрия му спътник по време на игра и сън. Играчката е изработена от мек и безопас..

Показани 1 от 30 | 37 (2 Страници)