Barbie

Мрежа:
Бърз поглед

CFF37 Кукла Barbie Булка

(0)
37.90 лв.

Кукла Barbie: БулкаБарби е готова за един от най-важните дни в живота й - нейната сватба! Тя е облечена в красива булчинска рокля и аксесоари, които включват: воал, огърлица, пръстен и разбира се буке..

Бърз поглед

FRM19 Barbie Мобилна клиника/линейка

(0)
126.90 лв.

Barbie Мобилна клиника/линейкаБарби® е готова да окаже медицинска помощ на всеки с нейната линейка, която лесно се трансформира в болничен кабинет, напълно оборудван за медицинска помощ и прегледи. Де..

Бърз поглед

GDJ36 Кукла Barbie Рожден ден

(0)
32.90 лв.

Кукла Barbie, Рожден денКукла Barbie е готова да отпразнува вашият рожден ден облечена в красива розова рокля, сребристи обувки и носеща подарък в ръцете си. Категория: КуклиМарка: Mattel, B..

Бърз поглед

GHL91 Кукла Barbie с бански костюм в басейна

(0)
37.90 лв.

Кукла Barbie с бански костюм в басейнаВпуснете се в лятното забавление с кукла Barbie и нейния басейн! Куклата Barbie е готова за басейн в ярък бански костюм със забавни, цветни графики. Представете с..

Бърз поглед

GHN04 Кукла Barbie с дълга блестяща коса

(0)
46.90 лв.

Кукла Barbie с дълга блестяща косаЗарадвайте своето момиченце с теза кукла Barbie®, която има цветни блестящи коси, които могат да станат още по-фантастични!Кукла Barbie® носи блестяща преливаща се ро..

Бърз поглед

GJC23 Кукла Barbie учител

(0)
38.90 лв.

Кукла Barbie учителКуклата Barbie, която практикува професията учител ще помогне на учениците да повишават оценките си с 10 учебни аксесоара!Разгледайте географията с въртящия се глобус. Проучете биол..

Бърз поглед

GJM29 Кукла Barbie Учител по рисуване

(0)
44.90 лв.

Кукла Barbie Учител по рисуванеПотопете се в чудния свят на изкуството заедно с кукла Barbie, която е учител по рисуване и заедно с нея ще нарисувате красиви картини.Този комплект включва класната ста..

Бърз поглед

GKH23 Кукла Barbie Педиатър с 2 бебета

(0)
44.90 лв.

Кукла Barbie, Педиатър с 2 бебетаПогрижете се за новородените бебета заедно с красивата Barbie педиатър!Тази комплект включва куклата Barbie - Детски Лекар и нейните очарователни пациенти кукли бебета..

Бърз поглед

GMW03 Кукла Barbie с кафене и аксесоари

(0)
72.90 лв.

Кукла Barbie с кафене и аксесоариАко обичате да пиете кафе и смути напитки, тогава можете да посетите кафенето на Barbie!Комплектът включва кукла Barbie®, носеща сладка черно-бяла раирана риза и розов..

Бърз поглед

GMW07 Barbie Каравана за храна

(0)
115.90 лв.

Barbie Каравана за хранаАко обичате да правите вкусна храна и да обслужвате клиенти, тогава можете да управлявате своя собствен камион за храна! Автомобилът е с дължина 45.7 см и включва цветна график..

Бърз поглед

GRG90 Кукла Barbie с бутиков магазин за домашни любимци

(0)
72.90 лв.

Кукла Barbie с бутиков магазин за домашни любимциПосетете бутиковият магазин на кукла Barbie, в който ще откриете всичко необходимо, за да се погрижите за сладките си домашни любимци!Този игрален комп..

Бърз поглед

GRN75 Кукла Barbie със смути бар

(0)
46.90 лв.

Кукла Barbie със смути барВреме е да направите вкусни смутита и да обслужите клиентите си в компанията на красивата кукла Барби! Куклата е с тематична сладка рокля на плодове и престилка и е готова да..

Бърз поглед

GRN81 Кукла Barbie с дълга леопардова коса и аксесоари

(0)
46.90 лв.

Кукла Barbie с дълга леопардова коса и аксесоариКуклата Barbie е с дълга цветна коса, която можете да срешите настрани, за да се разкрие нейният „омбре“ ефект с цвета на дъгата! За още по-голямо забав..

Бърз поглед

GTF89 Кукла Barbie Русалка с променящ се цвят

(0)
52.90 лв.

Кукла Barbie Русалка с променящ се цвятКуклата Barbie® русалка се отличава с ярко неонова приказна визия, с диадема в косата си с цветовете на дъгата, ярка многоцветна опашка и боди с морски акце..

Бърз поглед

GTF92 Кукла Barbie Принцеса с дрехи на русалка

(0)
40.90 лв.

Принцеса с дрехи на русалкаКрасивата кукла Barbie ще предложи на децата ви, многобройни игри, като се превръща от принцеса в русалка.Тази кукла Barbie™ Dreamtopia включва фантастична модна трансформац..

Бърз поглед

GTN58 Кукла Barbie Комплект с цветарски магазин

(0)
52.90 лв.

Кукла Barbie: Комплект с цветарски магазинПотопете се в свят на забавление с приготвяне на цветя и декорации с куклата Barbie® и нейният цветарски магазин! Ако обичате цветя и създавате красиви аранжи..

Бърз поглед

GTN61 Кукла Barbie с ортопедична клиника

(0)
116.90 лв.

Кукла Barbie с ортопедична клиникаАко сте си навехнали или счупили крак или ръка, то незабавно трябва да посетите ортопедичната клиника на Барби. Клиниката е в комплект с тъмнокоса кукла Barbie доктор..

Бърз поглед

GTW39 Кукла Barbie Медицинска сестра

(0)
23.90 лв.

Медицинска сестраТази кукла Barbie ще ви отведе в нейния свят, в който практикува професията на Медицинска сестра.Куклите за кариера Barbie® вдъхновяват децата да мечтаят и да се стремят високо! Всяка..

Бърз поглед

GVK03 Кукла Barbie Педиатър с бебе

(0)
37.90 лв.

Barbie Педиатър с бебеПогрижете се за новороденото бебе заедно с красивата Barbie педиатър!Тази комплект включва куклата Barbie - Детски Лекар и сладко новородено бебе с аксесоари! Детските лекари са ..

Бърз поглед

GXF09 Кукла Barbie DJ с розови плитки

(0)
68.90 лв.

Кукла Barbie DJ с розови плиткиВсяка кукла от серията Barbie® Extra има свой собствен уникален стил и винаги са придружени от техните домашни любимци.Barbie® Extra позволява на децата да търсят с..

Показани 1 от 20 | 51 (3 Страници)