Viga

Мрежа:
Бърз поглед

44002 VIGA: Дървена играчка лисица с въже за дърпане

(0)
18.90 лв.

Дървена играчка лисица с въже за дърпанеДървена играчка лисица с въженце за дърпане от серията Polar B, която ще бъде верен спътник в разходките на вашето мъниче. Новите герои от серия Polar B са цвет..

Бърз поглед

44003 VIGA: Дървена играчка, Таралеж с въже за дърпане

(0)
18.90 лв.

Дървена играчка, Таралеж с въже за дърпанеДървена играчка таралежче с въженце за дърпане от серията Polar B, която ще бъде верен спътник в разходките на вашето мъниче. Новите герои от серия Polar B са..

Бърз поглед

44005 VIGA: Дървена игра с рингове за нанизване: Polar B

(0)
25.90 лв.

Дървена игра с рингове за нанизване: Polar BТази игра с рингове от серията Polar B е подходяща за най-малките деца. За тях ще бъде голямо предизвикателство да подредят кула от рингове, като се започне..

Бърз поглед

44006 VIGA: Дървена игра със зъбни колела

(0)
30.90 лв.

Дървена игра със зъбни колелаТази дървена играчка със Зъбни колела от серията Polar B  ще забавлява вашите деца  часове наред. Върху дъската има седем оси и седем зъбни колела в два размера...

Бърз поглед

44007 VIGA: Дървена играчка с активни занимания: Polar B

(0)
38.90 лв.

Дървена играчка с активни занимания: Polar BДървена играчка с различни активни занимания, която ще осигури разнообразното забавление на децата и ще им помогне да се запознаят с различните форми, цвето..

Бърз поглед

44008 VIGA: Дървено куфарче с инструменти

(0)
34.90 лв.

Дървено куфарче с инструментиС дървеното куфарче с инструменти за деца от серията Polar B, вашите момчета могат да поправят всичко, като имитират своите бащи и дядовци.  Дървените инструментите в..

Бърз поглед

44009 VIGA: Дървена игра с чукче: Polar B

(0)
26.90 лв.

Дървена игра с чукче: Polar BОбразователна детска игра с чукче от серията Polar B на Viga, предназначена за игри от по-малки деца. Играчката е подходяща за развитие на координацията между очите и ръце..

Бърз поглед

44010 VIGA: Дървен конструктор в пастелни цветове

(0)
34.90 лв.

Дървен конструктор в пастелни цветовеДървен конструктор в пастелни цветове от серията Polar B, направени от европейски бук и в 10 различни цвята. Децата могат да използват тези блокове за изграждане н..

Бърз поглед

44011 VIGA: Дървена игра Дженга: Polar B

(0)
26.90 лв.

Дървена игра Дженга: Polar BДженга е любима игра за много деца и семейства. Играта се състои в построяването на максимално висока кула от дървени блокчета, като на всеки ход играчът трябва внимателно ..

Бърз поглед

44012 VIGA: Геометричен пъзел с животни

(0)
32.90 лв.

Геометричен пъзел с животниГеометричният пъзел с животни PolarB от Viga toys е прекрасен подарък и първи пъзел за всяко дете. Детските пъзели от 2 части са добро начало в реденето на пъзели и подкрепя..

Бърз поглед

44013 VIGA: Дървена писта с колички: Polar Bear

(0)
50.90 лв.

Дървена писта с колички: Polar BearТази цветна писта включва 4 мини колички. Пистата е на четири нива в различни цветове. Детето трябва да постави дървените колички в горната част на пистата и те ще с..

Бърз поглед

44014 VIGA: Дървен автовоз с колички

(0)
44.90 лв.

Дървен автовоз с количкиДървен автовоз с двуетажно подвижно ремарке, върху което са разположение 3 цветни автомобила с уникален дизайн. Качете колите, вдигнете рампата и ги прекарайте на някой паркинг..

Бърз поглед

44015 VIGA: Дървено влакче с блокчета и животни: PolarB

(0)
54.90 лв.

Дървено влакче с блокчета и животни: PolarBДървено влакче с прикачени вагони  върху които могат да се подреждат различни блокчета и животни. Влакчето е интересна играчка, която развива моторната ..

Бърз поглед

44016 VIGA: Дървени кубчета/сортер с фигури: Polar Bear

(0)
40.90 лв.

Дървени кубчета/сортер с фигури: Polar BearДетски комплект съдържащ 5 дървени кубчета с различна големина, като 4 от тях имат отвори, в които се поставят различни геометрични фигури. Оцветени са в неж..

Бърз поглед

44017 VIGA: Дървен тостер с филийки: PolarB

(0)
34.90 лв.

Дървен тостер с филийки: PolarBПригответе вкусна закуска с препечени филийки с тостера PolarB  на Viga Toys. Комплектът съдържа дървен тостер, две филийки, нож, чинийка и 3 парченца мас..

Бърз поглед

44018 VIGA: Дървена кафе машина: PolarB

(0)
36.90 лв.

Дървена кафе машина: PolarBПригответе вкусно ароматно кафе за вас и вашите приятели с кафе машината PolarB на Viga Toys. В комплекта са включени дървена ръкохватка, капсули за кафе, чаша, лъжичка..

Бърз поглед

44019 VIGA: Дървен миксер: PolarB

(0)
36.90 лв.

Дървен миксер: PolarBВреме е да приготвите нещо вкусно, като за целта ще ви трябва дървения миксер PolarB на Viga Toys. Кой иска да приготви кексчета или палачинки? Играчката е направена с и..

Бърз поглед

44020 VIGA: Дървен лабиринт с мъниста: Polar Bear

(0)
30.90 лв.

Дървен лабиринт с мъниста: Polar BearДетски лабиринт - Спирала с топчета и весели животни, оцветени в нежни пастелни цветове. Играта е подходяща за по-малки деца. Чрез преместване на мънистата по спир..

Бърз поглед

44022 VIGA: Дървена игра с рингове за броене и нанизване

(0)
28.90 лв.

Дървена игра с рингове за броене и нанизванеТази забавна игра с цветни рингове е подходяща за деца над 1+ години.Състой се от стабилна дървена дъска в пастелни цветове с 4 пръчки и цветни рингове. Дет..

Бърз поглед

44023 VIGA: Дървени животни с въженце за дърпане

(0)
30.90 лв.

Дървени животни с въженце за дърпанеТри дървени приятелчета от зоопарка Ви канят на разходка! Лисица, слонче и лъвче са свързани помежду си и са в очакване да правят компания на децата ви парка и..

Показани 1 от 20 | 284 (15 Страници)