Dickie Toys

Мрежа:
Бърз поглед

1103 Dickie Toys: Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлини

(0)
28.90 лв.

Полицейска кола Audi RS3 със звук и светлиниДетска полицейска кола от Dickie Toys с дължина 15 см. по модел на Audi RS3.Колата има светлинни и звукови функции. Вратите на полицейската кола могат да се..

Бърз поглед

1515 Dickie Toys: Камион за рециклиране на боклук

(0)
44.90 лв.

Камион за рециклиране на боклукДетски камион с контейнери за рециклиране на боклук с кран, звукови ефекти и предупредителна светлина и с функция за товарене/разтоварване.Този камион за рециклиране от ..

Бърз поглед

1803 Dickie Toys Полицейски мотор с подвижна фигура

(0)
34.90 лв.

Полицейски мотор с подвижна фигураПолицейски мотор с въртящи се колела, светлинна и звукови ефекти и подвижна фигура на полицай за деца над 3 и повече години. За бързи преследвания или градски па..

Бърз поглед

2002 Dickie Toys: Детска кола, асортимент

(0)
18.90 лв.

Детска кола, асортиментСтрахотно забавление: Тези градски автомобили се навиват и могат да се движат няколко метра сами. Зад отварящата се врата винаги има животно, пътник от съответния автомобил.Коли..

Бърз поглед

2013 Dickie Toys: Мини багер Volvo с дистанционно управление

(0)
24.90 лв.

Мини багер Volvo с дистанционно управлениеМини багерът от Dickie Toys винаги е готов за действие! Той е с с кабелно дистанционно управление и светлинни ефекти.С официален лиценз на Volvo, този багер е..

Бърз поглед

2028 Dickie Toys: Пожарна кола със звук и светлини

(0)
21.90 лв.

Пожарна кола със звук и светлиниСтрахотна градска пожарна кола с изтегляща се стълба, звукови и светлинни ефекти, която ще подсили въображението на детето ви. Пожарната кола не само създава забавни мо..

Бърз поглед

2029 Dickie Toys: Камион за боклук със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Боклукчийски камион със звук и светлинаДетски камион за рециклиране на боклук със звукови ефекти и предупредителна светлина с дължина 15 см, въртящи се колела, задна врата с механизъм за отваряне.Нищо..

Бърз поглед

2030 Dickie Toys: Полицейска кола със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Полицейска кола със звук и светлинаПолицейска кола с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца над 3 и повече години.Разбойниците и бандитите нямат шанс срещу това полицейско превозно сре..

Бърз поглед

2031 Dickie Toys: Полицейски мотор със звук и светлина

(0)
21.90 лв.

Полицейски мотор със звук и светлинаПолицейски мотор с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти, за деца над 3 и повече години.За бързи преследвания или градски патрули често се използват мотоцик..

Бърз поглед

2411 Dickie Toys: Кран с дистанционно управление

(0)
79.90 лв.

Кран с дистанционно управлениеГолям кран с дистанционно управление. Кабината може да се завърта на 360 градуса. С помощта на подвижната лебедка, можете да вдите и сваляте различни строителни материали..

Бърз поглед

3000 Dickie Toys: Весел градски автобус

(0)
23.90 лв.

Весел градски автобусТози весел автобус е със свободно въртящите се колела, които позволяват да се движи напред-назад за лесно маневриране. Междувременно, в допълнение към показването на следващата ст..

Бърз поглед

3001 Dickie Toys Игрален комплект, Летище

(0)
28.90 лв.

Игрален комплект, ЛетищеКомплектът включва 3 превозни средства, 1 самолет и множество аксесоари, с които децата могат да пресъздадат целият работен процес на едно летище. Ще могат да прекарват багажа ..

Бърз поглед

3003 Dickie Toys: Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефекти

(0)
31.90 лв.

Фадрома Volvo с звукови и светлинни ефектиС тази фадрома, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на исти..

Бърз поглед

3004 Dickie Toys: Самосвал Volvo с звук и светлини

(0)
31.90 лв.

Самосвал Volvo с звук и светлиниС този самосвал, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на истинския мод..

Бърз поглед

3005 Dickie Toys: Верижен багер Volvo с звук и светлини

(0)
31.90 лв.

Верижен багер Volvo с звук и светлиниС този верижен багер, детската стая на детето ви ще се превърне в строителна площадка. Този модел е интерпретация на Volvo и притежава всички характеристики на ист..

Бърз поглед

3008 Dickie Toys Полицейска кола мигащи светлини и музика, Rhythm Patrol

(0)
34.90 лв.

Полицейска кола мигащи светлини и музика, Rhythm PatrolСтрахотна полицейска кола Rhythm Patrol с мигащи светлини и вграден музикален плейър и с фрикционен мотор.Качете се на полицейската кола  "S..

Бърз поглед

3009 Dickie Toys Състезателна кола мигащи светлини и музика, Speed ​​Tronic

(0)
34.90 лв.

Състезателна кола мигащи светлини и музика, Speed ​​TronicДетска състезателна кола Speed ​​Tronic с мигащи светлини, музика, фрикционен мотор и с други забавни функции за всички малки фенове на състез..

Бърз поглед

3010 Dickie Toys Състезателна кола мигащи светлини и музика, Beat Breaker

(0)
34.90 лв.

Състезателна кола мигащи светлини и музика, Beat BreakerДетска състезателна кола Speed ​​Tronic с мигащи светлини, музика, фрикционен мотор и с други забавни функции за всички малки фенове на състезан..

Бърз поглед

3400 Dickie Toys: Трактор с цистерна за мляко, Fendt Milk Machine

(0)
31.90 лв.

Трактор с цистерна за мляко, Fendt Milk MachineДетският трактор Fendt с цистерна за мляко е селскостопанско превозно средство със светлинни и звукови ефекти. С него лесно ще транспортирате млякото от ..

Бърз поглед

3401 Dickie Toys: Фермерски трактор с ремарке и светлини, Fendt Farm Trailer

(0)
31.90 лв.

Фермерски трактор с ремарке и светлини, Fendt Farm TrailerТракторът Fendt с ремарке е с въртящи се колела, светлинни и звукови ефекти и други забавни функции. Този трактор с голямо ремарке е задъ..

Показани 1 от 20 | 55 (3 Страници)