Classic World

Мрежа:
Бърз поглед

057H Classic World: Детски дърводелски комплект

(0)
66.90 лв.

Детски дърводелски комплект с инструментиДетски комплект с инструменти, предназначена за игра от малките дърводелци. Всяка една от частите и инструментите е изработена от висококачествено и екологично..

Бърз поглед

074F Classic World: Детски дидактически куб

(0)
109.90 лв.

Детски дидактически кубДетски дидактически куб проектиран с 5 различни игри с лабиринти. Всички игри са разработени с образователна и стимулираща различни способности у детето цел. Кубът е изработен о..

Бърз поглед

10507 Classic World: Дървена играчка за бутане: Хамелеон

(0)
35.90 лв.

Дървена играчка за бутане: ХамелеонДървена играчка хамелеон за бутане от Classic World, с която децата могат да тренират ходенето си, като бутат любимата си играчка пред себе си. Докато се движи, хаме..

Бърз поглед

10509 Classic World: Детска кола/проходилка, Уолкър 2 в 1

(0)
117.90 лв.

Детска кола/проходилка, Уолкър 2 в 1Тази дървена кола за езда е идеалният помощник за вашето дете в тези най-важни  първи стъпки. Цветното превозно средство е фантастична играчка, която ще позвол..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10515 Classic World: Дървен количка за прохождане с активности, Робот

(0)
179.90 лв.

Дървен количка за прохождане с активности, РоботДървената количка Walker е забавна многоцветна проходилка, подходяща за деца над 12 месеца. Заедно със своята регулируема на височина дръжка и различнит..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

10517 Classic World: Дървено конче-люлка

(0)
135.90 лв.

Дървено конче-люлкаКласическо дървено конче-люлка, което е незаменимо забавление за всяко дете. Позволете на децата си да развият приключенски дух и да влязат в ролята на рицар, жокей или просто да ..

Бърз поглед

20020 Classic World: Картонени кубчета с транспортни средства

(0)
31.90 лв.

Картонени кубчета с транспортни средстваКомплект от 10 цветни картонени кубчета с различни размери и изображения на транспортни средства. Цифрите са подредени подред от 1 до 10 по цялата кула, за..

Бърз поглед

20025 Classic World: Магнитна игра с горски животни

(0)
31.90 лв.

Магнитна игра с горски животниМагнитна игра, с която детето ще може да види различни видове животни. Кои от тях можем да видим в гора и кои във водата? Кое животно може да се катери по дървета и кое м..

Бърз поглед

20026 Classic World: Магнитна игра с превозни средства

(0)
31.90 лв.

Магнитна игра с превозни средстваМагнитна игра, с която детето ще може да види и да научи различни видове превозни средства. Кои от тях можем да видим на пътя и кои във водата? Кое плавателно средство..

Бърз поглед

20027 Classic World: Магнитна игра-пъзел, Хората по света

(0)
31.90 лв.

Магнитна игра-пъзел, Хората по светаМагнитна игра, с която детето ще може да види и да научи по нещичко за различните раси и хора, живеещи по света.Комплектът включва общо 60 елемента и карти, които д..

Бърз поглед

20028 Classic World: Картонени кубчета със зеленчуци

(0)
31.90 лв.

Картонени кубчета със зеленчуциТези 10 кубчета за подреждане на зеленчуци предоставят много възможности за учене, включително разпознаване на зеленчуци, подреждане и изграждане на умения, които оптими..

Бърз поглед

20100 Classic World: Дървена кула с цветни рингове, Мече

(0)
24.90 лв.

Дървена кула с цветни рингове, МечеДървената кула с цветни рингове е пъзел с форма на пирамида, който всяко дете трябва да притежава.Играта е за подреждане на рингове от най-големия към най-малкия. Ма..

Бърз поглед

20101 Classic World: Дървени фигури за нанизване, Цветна градина

(0)
39.90 лв.

Дървени фигури за нанизване, Цветна градинаДървената цветна градина от марката Classic World е играчка, която е страхотна в своята простота, тъй като ще позволи на детето да развие някои много важни у..

Бърз поглед

20102 Classic World: Дървени кубчета за нанизване, Гора

(0)
49.90 лв.

Дървени кубчета за нанизване, ГораТази играчка с кубчета за нанизване със сигурност ще се превърнат в любима играчка за вашето мъниче! Докато подрежда или създава различни форми, вашето малко дете същ..

Бърз поглед

20111 Classic World: Дървена игра за баланс и риболов

(0)
37.90 лв.

Дървена игра за баланс и риболовВреме е за риболов с тази игра, която ще ви предостави различни варианти на забавленияХванете рибата с включените магнитни въдици, след което ги подредете върху многофу..

Бърз поглед

2068 Classic World: Дървен пъзел: Влакче

(0)
13.90 лв.

Дървен пъзел ВлакчеДетски дървен пъзел Влакче с фигури, предназначен за игра от най - малките дечица. Той се състои от три цветни геометрични фигури - триъгълник, квадрат и кръг, като всеки от елемент..

Бърз поглед

2069 Classic World: Дървен пъзел за бебета Къща

(0)
13.90 лв.

Дървен пъзел за бебета КъщаДетски дървен пъзел под формата на къща, в която живеят три животинки - куче, котка и папагал, предназначен за игра от най - малките дечица. Всяко едно от животните е с удоб..

Бърз поглед

2216 Classic World: Дървена играчка за бутане

(0)
41.90 лв.

Дървена играчка за бутане Занимателна играчка за дърпане и бутане с изключителен дизайн и качество на изработка.  Дървеният цветен кръг е пълен с цветни топчета, които издават приятни звуци,..

Бърз поглед

2559 Classic World: Комплект дървени цветни блокчета

(0)
48.90 лв.

Комплект дървени цветни блокчетаДетски дървен конструктор, тип мозайка, който се състои от 250 части в различни цветове и форми. Децата могат да използват книжката с примерните модели, която..

Бърз поглед

2579 Classic World: Детска игра на риболов с магнити

(0)
44.90 лв.

Детска игра на риболов с магнитиТази забавна игра ще позволи на децата ви да хванат много риба, а също и да се състезават помежду си. Играта е направена от естествени материали, които гарантират безоп..

Бърз поглед

2623 Classic World: Детско дървено кречетало

(0)
9.90 лв.

Детско дървено кречеталоКречетало е музикален инструмент, който няма определен тон. Съставено е от основна ос, към която е прикрепено зъбно колело. Към оста са добавени една или някол..

Бърз поглед

2758 Classic World: Колан с дървени инструменти

(0)
34.90 лв.

Колан с дървени инструментиДетски класически колан, съдържащ разнообразни дървени инструменти: чук, гаечен чук, винтоверт, гайки, болтове и други. Инструментите лесно се поставят и вадят от колана. Иг..

Бърз поглед

2795 Classic World: Детска игра с чукче за координация

(0)
43.90 лв.

Детска игра с чукче за координацияЗабавна детска игра, която се състои от три разноцветни топчета в горната си част и чукче. Целта на детето е да вкара всяко топче в дървената конструкц..

Бърз поглед

2797 Classic World: Детски дървен лабиринт

(0)
29.90 лв.

Детски дървен лабиринт Детска игра Лабиринт с топчета, подходяща за игра от по - малки деца. Тя развива координацията и двигателните умения на децата.Категория: дървени играчкиПодходящ за деца на..

Бърз поглед

2806 Classic World: Детска игра/пъзел със зъбни колела

(0)
67.90 лв.

Детска игра/пъзел със зъбни колелаЗабавна детска игра с цветни зъбни колела, с която сами ще се убедите колко е полезна за развитието на въображението, логическото мислене и двигателните умения на ваш..

Бърз поглед

2812 Classic World: Дървен количка за кукли

(0)
98.90 лв.

Дървен количка за куклиДетска дървена количка за кукли, изключително удобна и дизайнерски проектирана. Изработена е с качествени дървени материали, като повърхностите и са внимателно полирани и боядис..

Бърз поглед

2815 Classic World: Детски дървен миксер

(0)
31.90 лв.

Детски дървен миксерКрасив и удобен дървен миксер с въртяща се основа, който ще се превърне в любимия кухненски помощник на всяка малка домакиня. С него всяко дете ще се радва да приготви вкусни сладк..

Бърз поглед

2817 Classic World: Детско дървено пиано

(0)
193.90 лв.

Детско дървено пианоДетско класическо пиано изработено изцяло от дърво, разполагащо с 25 клавиша, благодарение на които вашето дете постепенно ще се научи да свири. Звукът който излиза от него е чис..

Бърз поглед

2824 Classic World: Дървен комплект с плодове за рязане

(0)
31.90 лв.

Дървен комплект с плодове за рязане Детски дървен комплект съдържащ удобна дъска за рязане, нож и 7 различни плода - банан, парче диня, киви, портокал, лимон, круша, ябълка, които могат да бъдат ..

Бърз поглед

2825 Classic World: Дървен комплект със зеленчуци за рязане

(0)
31.90 лв.

Дървен комплект със зеленчуци за рязане Детски дървен комплект съдържащ удобна дъска за рязане, нож и 7 различни зеленчука, които могат да бъдат многократно разрязани. Този комплект е едно чудесн..

Показани 1 от 30 | 189 (7 Страници)