Classic World

Мрежа:
Бърз поглед

057H Classic World: Детски дърводелски комплект

(0)
66.90 лв.

Детски дърводелски комплект с инструментиДетски комплект с инструменти, предназначена за игра от малките дърводелци. Всяка една от частите и инструментите е изработена от висококачествено и екологично..

Бърз поглед

074F Classic World: Детски дидактически куб

(0)
109.90 лв.

Детски дидактически кубДетски дидактически куб проектиран с 5 различни игри с лабиринти. Всички игри са разработени с образователна и стимулираща различни способности у детето цел. Кубът е изработен о..

Бърз поглед

10509 Classic World: Детска кола/проходилка, Уолкър 2 в 1

(0)
99.90 лв.

Детска кола/проходилка, Уолкър 2 в 1Тази дървена кола за езда е идеалният помощник за вашето дете в тези най-важни  първи стъпки. Цветното превозно средство е фантастична играчка, която ще позвол..

Бърз поглед

20020 Classic World: Картонени кубчета с транспортни средства

(0)
27.90 лв.

Картонени кубчета с транспортни средстваКомплект от 10 цветни картонени кубчета с различни размери и изображения на транспортни средства. Цифрите са подредени подред от 1 до 10 по цялата кула, за..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20025 Classic World: Магнитна игра с горски животни

(0)
27.90 лв.

Магнитна игра с горски животниМагнитна игра, с която детето ще може да види различни видове животни. Кои от тях можем да видим в гора и кои във водата? Кое животно може да се катери по дървета и кое м..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

20026 Classic World: Магнитна игра с превозни средства

(0)
27.90 лв.

Магнитна игра с превозни средстваМагнитна игра, с която детето ще може да види и да научи различни видове превозни средства. Кои от тях можем да видим на пътя и кои във водата? Кое плавателно средство..

Бърз поглед

20028 Classic World: Картонени кубчета със зеленчуци

(0)
27.90 лв.

Картонени кубчета със зеленчуциТези 10 кубчета за подреждане на зеленчуци предоставят много възможности за учене, включително разпознаване на зеленчуци, подреждане и изграждане на умения, които оптими..

Бърз поглед

2068 Classic World: Дървен пъзел: Влакче

(0)
13.90 лв.

Дървен пъзел ВлакчеДетски дървен пъзел Влакче с фигури, предназначен за игра от най - малките дечица. Той се състои от три цветни геометрични фигури - триъгълник, квадрат и кръг, като всеки от елемент..

Бърз поглед

2069 Classic World: Дървен пъзел за бебета Къща

(0)
13.90 лв.

Дървен пъзел за бебета КъщаДетски дървен пъзел под формата на къща, в която живеят три животинки - куче, котка и папагал, предназначен за игра от най - малките дечица. Всяко едно от животните е с удоб..

Бърз поглед

2075 Classic World: Дървен комплект, Закуска

(0)
33.90 лв.

Дървен комплект, ЗакускаЗакуската е най-важната част от ежедневието на всеки човек. Научете Вашето дете от малко да я приготвя само с тази занимателен комплект.Дървеният пъзел за подреждане на закуска..

Бърз поглед

2216 Classic World: Дървена играчка за бутане

(0)
35.90 лв.

Дървена играчка за бутане Занимателна играчка за дърпане и бутане с изключителен дизайн и качество на изработка.  Дървеният цветен кръг е пълен с цветни топчета, които издават приятни звуци,..

Бърз поглед

2559 Classic World: Комплект дървени цветни блокчета

(0)
48.90 лв.

Комплект дървени цветни блокчетаДетски дървен конструктор, тип мозайка, който се състои от 250 части в различни цветове и форми. Децата могат да използват книжката с примерните модели, която..

Бърз поглед

2579 Classic World: Детска игра на риболов с магнити

(0)
36.90 лв.

Детска игра на риболов с магнитиТази забавна игра ще позволи на децата ви да хванат много риба, а също и да се състезават помежду си. Играта е направена от естествени материали, които гарантират безоп..

Бърз поглед

2623 Classic World: Детско дървено кречетало

(0)
9.90 лв.

Детско дървено кречеталоКречетало е музикален инструмент, който няма определен тон. Съставено е от основна ос, към която е прикрепено зъбно колело. Към оста са добавени една или някол..

Бърз поглед

2758 Classic World: Колан с дървени инструменти

(0)
34.90 лв.

Колан с дървени инструментиДетски класически колан, съдържащ разнообразни дървени инструменти: чук, гаечен чук, винтоверт, гайки, болтове и други. Инструментите лесно се поставят и вадят от колана. Иг..

Бърз поглед

2762 Classic World: Дървени блокчета с букви и цифри

(0)
29.90 лв.

Дървени блокчета с букви и цифриДетски комплект съдържащ 56 цветни дървени геометрични форми, като на всяка страна на кубчетата е изрисувана различна буква от английската азбука, цифра или знаците за ..

Бърз поглед

2795 Classic World: Детска игра с чукче за координация

(0)
43.90 лв.

Детска игра с чукче за координацияЗабавна детска игра, която се състои от три разноцветни топчета в горната си част и чукче. Целта на детето е да вкара всяко топче в дървената конструкц..

Бърз поглед

2797 Classic World: Детски дървен лабиринт

(0)
29.90 лв.

Детски дървен лабиринт Детска игра Лабиринт с топчета, подходяща за игра от по - малки деца. Тя развива координацията и двигателните умения на децата.Категория: дървени играчкиПодходящ за деца на..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2806 Classic World: Детска игра/пъзел със зъбни колела

(0)
43.90 лв.

Детска игра/пъзел със зъбни колелаЗабавна детска игра с цветни зъбни колела, с която сами ще се убедите колко е полезна за развитието на въображението, логическото мислене и двигателните умения на ваш..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2807 Classic World: Детски сервиз за чай

(0)
45.90 лв.

Детски сервиз за чайДетски дървен комплект за чай, с който вашето детенце ще поднася на вас и своите приятели, топъл час и вкусно приготвена закуска. Комплектът е изработен от естествено дърво, като в..

Бърз поглед

2812 Classic World: Дървен количка за кукли

(0)
98.90 лв.

Дървен количка за куклиДетска дървена количка за кукли, изключително удобна и дизайнерски проектирана. Изработена е с качествени дървени материали, като повърхностите и са внимателно полирани и боядис..

Бърз поглед

2815 Classic World: Детски дървен миксер

(0)
31.90 лв.

Детски дървен миксерКрасив и удобен дървен миксер с въртяща се основа, който ще се превърне в любимия кухненски помощник на всяка малка домакиня. С него всяко дете ще се радва да приготви вкусни сладк..

Временно е изчерпан
Бърз поглед

2817 Classic World: Детско дървено пиано

(0)
163.90 лв.

Детско дървено пианоДетско класическо пиано изработено изцяло от дърво, разполагащо с 25 клавиша, благодарение на които вашето дете постепенно ще се научи да свири. Звукът който излиза от него е чис..

Бърз поглед

2824 Classic World: Дървен комплект с плодове за рязане

(0)
31.90 лв.

Дървен комплект с плодове за рязане Детски дървен комплект съдържащ удобна дъска за рязане, нож и 7 различни плода - банан, парче диня, киви, портокал, лимон, круша, ябълка, които могат да бъдат ..

Бърз поглед

2825 Classic World: Дървен комплект със зеленчуци за рязане

(0)
31.90 лв.

Дървен комплект със зеленчуци за рязане Детски дървен комплект съдържащ удобна дъска за рязане, нож и 7 различни зеленчука, които могат да бъдат многократно разрязани. Този комплект е едно чудесн..

Бърз поглед

2827 Classic World: Дървен комплект за закуска

(0)
39.90 лв.

Дървен комплект за закускаМечтали сте за закуска в леглото, а досега никой не Ви е поднасял? Подарете този прекрасен комплект на Вашето дете и то ще Ви я носи всеки ден.Кой не е мечтал да получи закус..

Бърз поглед

2869 Classic World: Дървено конче/люлка

(0)
99.90 лв.

Дървено конче/люлкаКласическо дървено конче-люлка, което е незаменимо забавление за всяко дете. Позволете на децата си да развият приключенски дух и да влязат в ролята на рицар, жокей или просто да ..

Бърз поглед

3051 Classic World: Дървена играчка с рингове Панда

(0)
12.90 лв.

Дървена играчка с рингове ПандаНаправете деня забавен на вашето бебе с тази колоритна панда с рингове, която е проектиран специално за лесно захващане от малките ръчички. При разклащане то издава ..

Бърз поглед

3058 Classic World: Дървена играчка с цветни рингове Мече

(0)
12.90 лв.

Дървена играчка с цветни рингове МечеНаправете деня забавен на вашето бебе с това колоритно мече с цветни рингове, който е проектиран специално за лесно захващане от малките ръчички. При разклащан..

Бърз поглед

3059 Classic World: Дървена играчка с цветни рингове: Клоун

(0)
14.90 лв.

Дървена играчка с цветни рингове КлоунНаправете деня забавен на вашето бебе с този колоритен клоун с цветни рингове, който е проектиран специално за лесно захващане от малките ръчички. При разклащ..

Показани 1 от 30 | 152 (6 Страници)