Ambi Toys

Мрежа:
Бърз поглед

31015 Ambi Toys: Играчки за баня: Животни

(0)
24.90 лв.

Играчки за баня: ЖивотниЕдин пингвин, малка рибка и костенурка щастливо живеят във вътрешността на една голяма риба. Всички те са готови за една забавна игра във ваната с вашето бебе. В тази възраст д..

Бърз поглед

31035 Ambi Toys Детска играчка: Рибарска лодка

(0)
37.90 лв.

Детска играчка: Рибарска лодкаЗабавна детска играчка, с която децата ви с радост ще играят във ваната или в басейна. Воланът на лодката ще се окаже и спасителен пояс, с който капитана ще помага на пад..

Бърз поглед

31082 Ambi Toys: Бебешко огледало

(0)
18.90 лв.

Бебешко огледалоПластмасово бебешко огледало под формата на цвете, лесно за хващане от малките ръчички. С него бебетата ще открият отражението си и ще започнат да учат за това кои са.Бебетата започват..

Бърз поглед

31103 Ambi Toys: Бебешко куфарче с активни занимания

(0)
57.90 лв.

Бебешко куфарче с активни заниманияЗабавно куфарче с 6 различни дейности, с които вашето бебе ще тренира малките си ръчички, концентрация и внимание. Чрез играта детето ще научава причинно-следственит..

Бърз поглед

31115 Ambi Toys Детска играчка/чесалка: Ключове

(0)
14.90 лв.

Детска играчка/чесалка: КлючовеДетска играчка/чесалка за бебета с четири цветни заоблени ключове, удобни за хващане от малките ръчички. Играчката е изработена от качествени и безопасни материали и мож..

Бърз поглед

31139 Ambi Toys Детска играчка: Кула от чашки

(0)
21.90 лв.

Детска играчка: Кула от чашкиКласическа детска игра с цветни чашки за подреждане, събиране, сортиране и редене една върху друга. Децата са пълни с енергия и тяхното любопитство ще ги накара да опитват..

Бърз поглед

31145 Ambi Toys: Детски фотоапарат

(0)
24.90 лв.

Детски фотоапаратТози детски фотоапарат с клоун ще осигури много забавления и усмивки по лицата на вашите деца. Натиснете бутона когато сте готови да снимате и от визьора ще изскочи клоун.Категория: И..

Бърз поглед

31151 Ambi Toys Детска играчка/сортер: Куб с ключалка

(0)
49.90 лв.

Детска играчка/сортер: Куб с ключалкаТози цветен куб/сортер разполага с 6 фигури в 3 различни цвята: триъгълник, кръг и квадрат, както и една вратичка с ключалка, която се отваря с помощта на прикрепе..

Бърз поглед

31163 Ambi Toys: Детски пумпал с мечета

(0)
49.90 лв.

Детски пумпал с мечетаНай-нежният натиск върху жълтата дръжка на пумпала, ще накара мечетата Тед и Тес весело да затанцуват. Категория: Играчки за бебеМарка: Ambi Toys, АнглияРазмери: 19,5 с..

Бърз поглед

31166 Ambi Toys Играчки за баня: Пате

(0)
14.90 лв.

Играчки за баня: ПатеТова сладко патенце ще превърне времето прекарано в банята, истински забавно за вашите деца. Това колоритно пате има уникален дизайн и движеща се човка. Изработено е от твърда и к..

Бърз поглед

31172 Ambi Toys Играчки за баня: Пате

(0)
34.90 лв.

Играчки за баня: ПатеКомплект от три малки пъстри патенца са се сгушили под крилото на своята майка. Щастливото семейство ще плува заедно с детето ви по време на неговата баня. Истинска забава Ви очак..

Бърз поглед

31175 Ambi Toys: Играчки за баня: Цветни рибки

(0)
36.90 лв.

Играчки за баня: Цветни рибкиТози комплект от цветни рибки ще направи престоя в банята на вашите деца още по-забавен. Поставете играчката върху ваната и изсипете вода във фунията и гледайте как красив..

Бърз поглед

31199 Ambi Toys Детска музикална играчка за бебета: Томи

(0)
14.90 лв.

Детска музикална играчка за бебета: Томи Томи е малко дребосъче с вграден клаксон в него, който се активира когато вашето дребосъче духне в шапката му. Играчката свири при вдишване и издишване. Т..

Бърз поглед

31202 Ambi Toys Детска играчка за бебета: Тромпет

(0)
17.90 лв.

Детска играчка за бебета: ТромпетТози колоритен тромпет ще се превърне в истинско предизвикателство за децата. Той е лесен за използване и издава два различни тона, които го правят интересен и подходя..

Бърз поглед

31205 Ambi Toys: Бебешка количка

(0)
29.90 лв.

Бебешка количкаДетска пластмасова количка идеална за първа играчка на вашето момченце. Очите и се движат нагоре надолу, докато се търкаля по пода. Категория: Играчки за бебеМарка: Ambi Toys,..

Бърз поглед

31211 Ambi Toys Детска играчка: Куче с въже

(0)
59.90 лв.

Детска играчка: Куче с въжеНаправете един страхотен подарък на детето си с тава сладко кученце, което ще се превърне в най-вярното му другарче. Движейки се, кученцето поклаща главата си и размахва сво..

Бърз поглед

31220 Ambi Toys Детска играчка: Мече в кутия

(0)
31.90 лв.

Детска играчка: Мече в кутияЗабавна детска играчка, която ще привлече вниманието на децата, гледайки как от кутията изкача усмихнато мече. Натиснете бутона и Теди ще се покаже, затворете капака и той ..

Бърз поглед

31229 Ambi Toys Детска играчка/низанка: Камбанка

(0)
29.90 лв.

Детска играчка/низанка КамбанкаПластмасова играчка за нанизване, която се се превръща в цветна камбанка. Детето трябва да наниже и подреди цветните рингове, като накрая завърши с дръжката. Играчката р..

Показани 1 от 18 | 18 (1 Страници)